DA LI JE REALNO? Žena od sultana ukrstila glas sa Rastom, pa poručila: „Takve držim u šaci“ (VIDEO)

Foto vukasin ljustina 12

Od kada se pojavila u muzičkom takmičenju „Zvezde Granda“, pevačica Tijana Milentijević, poznatija kao Tijana Em ne prestaje da niže uspehe.

Ona je sada ukrstila glas sa popularnim reperom rastom, a mnogi kažu da je ovaj duet neverovatan spoj.

Pesma nosi naziv „Bandit“. A, pevačica nam je otkrila kako je došlo do same saradnje sa reperom koji u poslednje vreme ređa samo hitove.

–  Do saradnje je došlo preko mog producenta Sharana kojem je Rasta ponudio pesmu, i rekao da baš mene vidi u njoj. Na pesmi se dugo radilo i polemisalo oko truba koje prate baš Rastin deo. Tekst i muziku je radio Rasta, tako da cela priča već obećava – priča Tijana i dodaje: 

Foto vukasin ljustina 10 1

–  Spot je kao i uvek ideja mog producenta Sharana, a mislim da je ceo moj tim uradio super posao. I nadam se da će i „Bandit“ doći do srca publike. Uskoro vas očekuje i „Soba za plakanje“ u kojoj će se naći desetak pesama koje su zasigurno evergrin hitovi, samo u drugačijim aranžmanima. A samo vam mogu reći da će se naći i neke pesme koje u originalu nisu snimnjene uz harmoniku, koju u projektu svira Borko Radivojević. Do tada slušajte bandita! 

U nastavku teksta pogledajte spoz za novu pesmu Žene od sultana:

Foto: Vukašin Ljuština/Sharan Concept,
Autor: Grand