Login/Registracija

Da li je ovo NAJEMOTIVNIJI ČOLIN KONCERT? Posle 40 godina uradio NEVEROVATNU STVAR (VIDEO)

Jedan je Zdravko Čolić i energija koju već decenijama daje publici na svojim koncertima. Upravo tu neverovatnu energiju pokazao je u Trebinju i to nakon 40 godina, koliko je prošlo od njegovog poslednjeg nastupa u ovom bosansko-hercegovačkom gradu.


Nekoliko desetina hiljada zaljubljenika u najveće hitove legende pop muzike uživalo je puna tri sata u koncertu koji je razgalio mnoga srca, pa čak i pevačevo. 

– Hvala vam! Posle skoro 40 godina, viđamo se na ovom lepom prostoru! Dobrodošli u Trebinje – rekao je ushićeno pevač na početku koncerta, nakon čega je nekoliko hiljada ljudi počelo da aplaudira i skandira Čola, Čola!

Iako godinama nije pevao u Trebinju, pevač je priznao da često dolazi u rodni grad svoje majke, gde ima i veliki broj rođaka i prijatelja, zbog čega je njegov koncert u Hercegovini dodatno raznežio Čolu.


Čitavu noć Čola je punog srca i sa neverovatnom energijom pevao i igrao sa publikom koja je svaku pesmu ispratila horski, od prvog do poslednjeg stiha. Čitavu atmosferu upotpunio je vatromet koji se prelomio na kraju koncerta čije detalje možete da pogledate u videu. 

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić