Login/Registracija

Da li je ona pevačica koja GOVORI NAJVIŠE JEZIKA NA ESTRADI? Sanja Vučić se pohvalila znanjem, a kada čujete koji je jezik učila iz dosade NEĆE VAM BITI DOBRO

Za mnoge pevače i pevačice vladaju predrasude kako su neobrazovani, ali u poslednje vreme sve je više estradnih umetnika sa fakultetskim diplomama i ozbiljnim znanjima iz različitih obalsti.

Sanja Vučić, pored moćnog glasa može se pohvaliti i znanjem nekoliko stranih jezika, koje kako tvrdi nema problem da nauči.

Engleski mi je skoro kao maternji, govorim španski, studirala sam arapski. Učila portugalski, italijanski u školi. Ne mogu da kažem da tečno govorim sve, ali služim se. Nemam priliku svaki dan da ih koristim, pa isčeznu iz mozga, ali uglavnom imam žicu za jezike i mogu lako da ih naučim. Skoro sam učila holandski iz čista mira– objasnila je ona u emisiji „Pesmom za dušu“, kada se na to nadovezao voditelj koji za razliku od njena nema sluha za jezike.

Koliko ti uživaš u jezicima, toliko ja ne uživam. Ja za 30 godina na nemačkom znam da kažem tri broja, da tražim kafu i račun, i to verovatno nije gramatički dobro– otkrio je Peja.

Mediji su je dugo povezivali sa fudbalerom Nemanjom Gudeljom koji je sada u vezi sa Anastasijom Ražnatović, a Sanja je imala samo jednu poruku za njih.

-To su glupoti! Ja stvarno njima želim sve najlešpe i zaista se ne bih više oglašavala na tu temu -zaključila je ona nedavno za naš portal.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: S. Čumić