Login/Registracija

Da li je ona nova devojka? Popularni reper objavio fotografiju sa atraktivnom plavušom, svi se pitaju jedno (VIDEO)

Screenshot 2023 04 11 183228

Reper koji je najveću popularnost dostigao nakon dueta sa folk divom Sekom Aleksić „Ti se hrani mojim bolom“ i bivši rijaliti učesnik, Nenad Aleksić Ša, danas proslavlja rođendan, a objavom na svom Instagram nalogu pokrenuo je spekulacije o tome da li je našao novu devojku.

Ša je napunio 43 godine. Njegov profil na društvenoj mreži Instagram preplavile su čestitke, a video koji je podelio sa pratiocima privukao je veliku pažnju fanova.

Aleksić je objavio video sa atraktivnom plavušom Vanjom sa kojom se čini se izuzetno prisan, te su svi počeli da se pitaju da li je Ša uplivao u novu ljubavnu vezu sa ovom devojkom.

Vanja je, inače, uspešna tiktokerka, a prati je nekoliko bivših rijaliti učesnika.

Podsetimo, Nenad iza sebe ima brak koji je propao nakon što se on pred kamerama upustio u turbulentan odnos sa Tarom Simov.

Međutim, ova veza nije dugo opstala, a dok su bili zajedno ovaj par pratili su razni tračevi i skandali. Nekoliko nedelja po izlasku iz ružičastog imaginarijuma reper je priznao da je raskinuo vezu, ali i da mu je mnogo vremena trebalo da se oporavi od ovog turbulentnog odnosa koji je konstantno bio pod lupom javnosti.

Screenshot 2023 04 11 183333
Foto: Instagram/Printscreen/sha,
Autor: I.Grk