Login/Registracija

Da li je ona najzgodnija baka na estradi? Fanovi ŠOKIRANI: „Izgledaš isto kao pre 15 godina“ (FOTO)

Za pevačicu Anabelu Atijas kao da je vreme stalo. Ponosna mama tri naslednice, i od nedavno i baka male Mie može se pohvaliti figurom na kojoj bi joj pozavidele mnoge pripadnice lepšeg pola.

Iako se en libi da pokaže sebe u potpuno prirodnom izdanju i bez šminke, ovog puta pevačica je pratioce na Instagramu počastila fotkom u izazovnom izdanju.

Mini suknjica i go stomak savršenu su istakli Anabelinu fit formu, za koju su zaduženi redovni treninzi koje ne propušta.


Koliko je oduševila sve, svedoče i brojni komentari ispod nove objave.

„Auu, grmiš“, „Najlepša i najzgodnija“, „Top izgledaš“, „Seksi baka“, „Ti si savršena žena“, „Predivna si, izgledaš isto kao i pre 15 godina kada sam te uživo videla“ samo su neke od reakcija oduševljenih pratilaca.

Inače, osim truda koji ulaže u svoj izgled, Anabela je imala sreće jer je i geežntika u sve mešala prste, o čemu je nedavno govorila.

– Mama mi je bila jako lepa žena, sad je već starija, ali i dalje se jako dobro drži, od nje sam nasledila tu potrebu da negujem lice. Danas kad vidim nju sa 70 godina maltene bez i jedne bore, bez ikakvih filera, botoksa i onda kažem „Kad može moja mama, mogu i ja“ i ne mrzi me uveče da obavim tu negu lica… – objasnila je pevačica.

POGLEDAJTE I

Anabela dobila NEOBIČAN POZIV za nastup: “Zapitala sam se ŠTA ĆU TAMO“

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: J. Jović