Login/Registracija

Da li je ona NAJPRIRODNIJE urađena pevačica? Ovako je Emina Jahović izgledala NEKADA (FOTO)

Poseta plastičnim hirurzima jedna je od najčešćih pojava kada su u pitanju javne ličnosti. Retko koja pevačica se nije podvrgla nekom zahvatu, ali za neke tvrde da su se dobro „odradile“.

Emina Jahović sigurno je jedna od tih, a danas važi za najlepšu pevačicu sa estradne scene.

Iako Emina tvrdi da je korigovala nos i izmenila samo ono što je neophodno, mnogi smatraju da se tu nije zaustavila.

– Kada smo već kod operacija, došlo je vreme da vam kažem i potvrdim iz prve ruke sve stvari vezane za isto, koje ne znate. U životu na sebi nisam radila ni jednu plastičnu operaciju, sem operacije nosa koji sam prvi put slomila sa 14 godina. Sa 14 godina nisam mogla da se operišem jer su se kosti lica još uvek razvijale pa sam morala da sačekam. Što sam učinila u 21. godini – objasnila je pevačica nedavno.

Mada, sudeći po komentarima, mnogi tvrde da je povećala usne, korigovala oči kako bi imala popularne „mačje“, međutim Emina je i to oštro demantovala tvrdeći da čak ni usne nije radila, već da je majka priroda nagradila.

Jedno je sigurno da ni u čemu nije preterala, ali i da vitku liniju koju je oduvek imala niko ne može da joj ospori.

Podsetimo, Emina Jahović do pre nekoliko godina i razvoda sa Mustafom Sandalom živela je u velelepnoj vili na Bosforu. Nakon što su najpopularniji turski pevač i jedna od najvećih zvezda sa naših prostora odlučili da se raziđu i žive odvojeno, Emina je sa sinovima Jamanom i Javuzom otišla u evropski deo Turske.

POGLEDAJTE I

„Ojačala sam kroz OLUJE KOJE SU MOGLE DA ME SRUŠE“, Emina Jahović progovorila o TEŠKIM MOMENTIMA I SINOVIMA

Foto: Instagram/ Printscreen,
Autor: J. Jović