Login/Registracija

„DA LI JE NIŠ SPREMAN“ Peđa Jovanović za 8.mart peva u najvećoj DVORANI U NIŠU

Pevač Peđa Jovanović nastavlja koncertnu turneju na Balkanu. Nakon velikog broja uspešnih koncerata duž čitavog regiona, održaće veliki koncert u Niškoj hali Čair, 8.marta. Kako ističe, ovom koncertu se posebno raduje zbog činjenica da je tog dana Dan žena i želi da ovo bude njihovo veče.

Dupke pune sale, večeri dobre muzike, vesele publike i sjajne energije – ovim rečima bi se možda najbolje mogla opisati atmosfera koju Peđa Jovanović pravi gde god da se pojavi. Više od dvadeset godina prisutan je na muzičkoj sceni na Balkanu, a mesecima unazad za njegove koncerte je veliko interesovanje publike. Jovanović je koncertnu turneju započeo u Beogradu, a nastaviće je u gradovima: Čačku 06, 07.marta, potom 8.marta u Nišu, a 10.marta i 11.marta u Novi Sad, ali i brojnim drugim mestima na Balkanu.

– Da li je Niš spreman da napravimo veče za pamćenje? Ja jesam i sa nestrpljenjem isčekujem trenutak da izađem na scenu Čaira. Verujem da ćemo napraviti sjajnu atmosferu, a posebno što je tog dana 8.mart želim da se odužim dragim dama na ogromnom podršci koju mi pružaju sve ove godine. Posebno se radujm što će to biti najveći koncert koji sam do sada održao-objasnio je Jovanović.

Pet godina Peđa je nastupao sa članovima „Lexington benda“, a publika poslednjih godina uživa u muzičkim obradama koje snima. Do sada je uradio kavere pesama brojnih svojih kolega čiji video klipovi imaju na milione pregleda. 

BONUS VIDEO Peđa Jovanović na mukama zbog Žike Jakšića: „Bežao sam od toga“

NE PROPUSTITE I

Foto: Kamarad produkcija,
Autor: Grand