Login/Registracija

Da li je moguće?! Stoja otkrila ko je namirisao „Belu ciganku“: „Rekla mi je da će biti VELIKI HIT“

Ako se neko može pohvaliti ogromnim brojem hitova to je sigurno Stojanka Novaković, poznatija kao Stoja. Iako je već decenijama jedna od najpopularnijih pevačica i sama priznaje da nije verovala u uspeh svake pesme.

Definitivno jedan od njenih najvećih hitova je „Bela ciganka“ koji se i nakon jedne decenije od objavljivanja sluša sa istim žarom te retko koje slavlje može da prođe bez nje.

Ipak, malo ko zna ko je prvi namirisao da će „Bela ciganka“ postati veliki hit te je Stoja rešila da otkrije.

-Vesna Milanović! I to je ovako bilo, rekla mi je „Samo da znaš“- objasnila je Stoja i izimitirala Vesnu, a potom otkrila da to nije jedina pesma u njenoj karijeri koja je svoju vrtoglavu popularnost stekla nekoliko godina nakon objavljivanja.

-Pesma je mirovala godinu dana, godinu dana ništa i odjednom se desi haos. Mada je kod mene bilo uvek tako, nikada mi nije nešto prošlo odmah i na prvu, nego je moralo da prođe neko vreme. Recimo, 2005. godine sam snimila „Nešto mi govori“ i to je sada ultra-mega hit! Tako da, eto kod mene se to tako dešava, takva mi je karma što se kaže. (smeh)

Podsetimo, Stoja je nedavno objavila numeru pod nazivom „Milioner“ koji je za veoma kratko vreme pokorio trending, a za to što je ova pesma završila u njenim rukama, zaslužan je njen dugogodišnji prijatelj i saradnik Toni menadžer koji je prvi čuo ovu numeru i odmah je preporučio baš njoj.

Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović