Login/Registracija

DA LI BISTE JE PREPOZNALI? Evo kako je Cipka izgledala na početku karijere (VIDEO)

Pevačica Aleksandra Tadić Cipka objavila je na društvenim mrežama staru fotografiju od pre par godina na kojoj je izgledala znatno drugačije. Pevačica je dosta promenila imidž od takmičenja u „Zvezdama Granda“, pa do sada. 

Cipka je nekada bila brineta, dok je sada vatrena crnka, međutim ono što je ostalo isto je njen stil oblačenja.


Ona je nedavno otkrila da privatno ima skroz drugačiji stil i da obožava trenerke i opuštenija izdanja, te da je na ulici mnogi ne prepoznaju.

– Privatno sam sasvim drugačija, a scena zahteva neku atraktivnu garderobu, nešto što će lepo da se slika i nešto što ja mogu da iznesem. Volim malo da eksperimentišem sa tim stajlinzima, tako da je za scenu jedno, a privatno drugo – rekla je Cipka za Grand online

– Samo što ne dođem u klompama… Dođem u nekim starim stvarima, stavim masku, nešto da pazarim… Uvek me po glasu prepoznaju, ali ovako ne… Ne prepoznaju me kad idem bez šminke i u nekom svom fazonu. Imam i specifičan hod kad nisam na štiklama, jer sam se bavila sportom ceo život i hodam malo muškobanjasto i onda ljudi ne mogu nikad da me provale.


Pevačica se može pohvaliti vitkom linijom, a mnogi se pitaju kako uspeva da uvek bude u top formi, međutim njen odgovor je sve iznenadio.

– Moj partner me tera da krenem sa njim da treniram, ne treniram već dve godine otkako je počela korona, nešto se tu malo opustilo, ali moram da krenem da zategnem. Stvarno mora da se trenira, a ja sam malo lenja po tom pitanju, jer sam stvarno ceo život trenirala i malo sam umorna, bukvalno me kosti bole od treninga, ali vratiću se u narednom periodu, a što se kilograma tiče sad imam 52, a idealno mi je 51 – tvrdi pevačica, koja kaže da nema ništa ni protiv estetskih korekcija, jer ih je i sama imala:

– Definitivno sam za estetske korekcije i ja sam radila neke stvari, koje sam morala. Sve što je prenaglašeno, to je za mene bolesno.

BONUS VIDEO:

Foto: Z. K. Munja/Luka/Elena/Instagram,
Autor: D. Bukovčić