Crveno na radost: Branka Sovrlić obučena kao princeza progovorila o životu na visokoj nozi: „Oduvek su me tako tretirali“ (VIDEO)

branka sovrlic 13 ok foto munja

Pevačica Branka Sovrlić oduvek je važila za jednu od najelegantnijih dama na muzičkoj sceni, a svaki komad garderobe uvek savršeno iznese dobijajući sa razlogom niz komplimenata od osoba koje se nađu u njenom okruženju. Tako je bilo i ovog puta kada se tokom snimanja jedne od emisija Grand televizije pojavila u crvenoj kombinaciji.

Screenshot 2023 05 26 150724

Pevačica je ovog puta odabrala elegantnu, dugu crvenu haljInu, a cvetni rajf u istom tonu krasio je njenu frizuru pa nas je podesetila na princezu.

Branka priznaje da uživa u komplimentima, ali ističe da je njen način života upravo u skladu sa kombinacijama koje oblači.

Veliki sam optimista po prirodi, volim život i ljude, pa sam tako i krenula sa crvenom haljinicom. Trudim se da uvek budem drugačija, volim jarke boje. Roditelji su me tretirali kao princezu, majka se uvek trudila da imam lepu i urednu odeću. Važno je umeti, a ne samo imati. To se kasnije prenelo i na moj život, pa mogu da kažem da živim kao princeza, ali glavna stvar je umeti – rekla je Branka za Grand.

Screenshot 2023 05 26 150937

Branka je za Grand otkrila kako njen suprug reaguje na komlimente koje često dobija na račun svog izgeleda i da li je ponosan što pored sebe ima takvu ženu.

Suprug i ja smo zajendo još od početka moje kerijere. On je na te kometare potpuno oguglao, njemu je to sasvim normalno. Bio je deo šoubiznisa i vrlo dobro ga razume, suprug čak i voli da sam ja na sceni malo agresivnija i izazovnija, dok sam ja patrijarhalno vaspitana. Ipak, scena je jedno, a privatan život nešto potpuno drugo – istakla je Branka.

Ostatk intervjua možete poslušati u videu ispod:

Foto: Youtube/Printscreen,
Autor: Ž.Krstić/I.Grk