Login/Registracija

Cobe podržao KONSTRAKTU, pa u FOLK FAZONU otpevao „In Corpore Sano“ (VIDEO)

Pevač Slobodan Batjarević Cobe podržao je Anu Đurić, poznatiju kao Konstraktu koja će nas predstavljati na izboru za Pesmu Evrovizije u Torinu.

Cobe je u svom stilu pozvao ljude da večeras podrže našu predstavnicu na ovom prestižnom takmičenju i glasaju za bro 3, a onda je i u folk fazonu otpevao dobro poznate stihove.

……

Podsetimo, Cobe je neadvno na jednoj romskoj svadbi  zapevao pesmu „In Corpore Sano“ koju su prisutni snimili, a ovaj video postao je pravi hit na društvenim mrežama i broji ogroman broj pregleda, ali i komentara.

– Tražila mi je omladina na svadbi, iskreno nismo ni skinuli celu pesmu, ali sam se snašao, otpevao sam refren par puta. Meni je pesma totalno ludilo – rekao je pevač za naš portal i dodao da je i sam iznenađen reakcijom publike, ali da je Konstraktom oduševljen.

– Prvi put na nekoj romskoj svadbi da se traži neka evrovizijska pesma, što mi je jako zanimljivo. Meni je lično Konstrakta čudo, veliki je talenat i zaista sam oduševljen pesmom koja je totalno drugačija od svega što je danas aktuelno. Svaka joj čast i mogu samo da joj poželim puno sreće u Torinu – ističe Cobe.

Foto: Grand online,
Autor: D. Bukovčić