Cobe na TEŠKIM MUKAMA, „Mambole“ armija svim srcem uz njega: „Porodica mi je na PRVOM MESTU“

Pevač Slobodan Batjarević Cobe proslavio se učešćem u popularnom muzičkom takmičenju „Zvezde Granda“ u kojem se takmičio 2007. godine i stigao do samog finala.

Bio je i deo riljaliti programa u koji ponovo razmišlja da uđe, a budući da je neodlučan ekipa našeg portala kontaktirala je Slobodana i proveri da li je doneo odluku, ali i kako porodica i publika reaguju.

97b5d03fa10d037dbf6c08996317daf08c854758

– Razmišljam još uvek da li da uđem ili ne, plašim se da korona opet ne počne. Ukoliko odlučim to bi u tom slučaju bila čista zarada- iskreno je rekao Cobe, koji je tokom prethodnog učešća prošao kroz brojne skandale zbog čega je strahovao da će ga supruga ostaviti.

– Prošli put sam se pokazao dobro ta tri meseca, mada su hteli da me povezuju sa Marijanom, ali nije im uspelo! Porodica mi je na prvom mestu. Publika baš želi da uđem, to je moja apsolutna podrška, to je moja mambole armija! (smeh)- rekao nam je Batjarević.

18cc04be7ec061aac929e9981c0b1fabecbdd44b

Kako se prošli put opekao, pevač ne krije da ukolko odluka padne mnoge stvari će promeniti budući da je pre samo nekoliko emseci priznao da se zbog jedne stvari izuzetno kaje.

– Ono što bih izdvojio kao loše je druženje sa Marijanom Zonjić, koja je bila greška, nisam trebao da se družim sa njom toliko, jer su nas posle toga povezivali, što me je jako nerviralo, od muve naprave slona, pogotovo kad je neko oženjen- priznao je Batjarević.

Foto: Instagram,
Autor: J. Jović