Login/Registracija

Članovi AMADEUSA konačno srećni: “Svašta smo preživeli, vreme je za LEPE STVARI“

Članovi popularnog sastava “Amadeus bend“ ne kriju sreću što se njihova nova pesma “Beograd“ objavljena na proleće ove godine, veoma dopala publici, a koja je ujedno i poslednja pesma na kojoj je bubnjeve svirao njihov preminuli član Tokan.

Na promociji pesme pre par meseci bilo je mnogo suza i emocija, a evo kako se sada osećaju nakon što su se slegli utici.

– Svašta smo preživeli, mnogo toga se izdešavalo. Mislim da je vreme bilo da se i nama desi nešto lepo nakon tmurnog perioda- rekao je Aca.

Publiku su odavno navikli na velike i spektakularne koncerte te ne čudi što im je celo leto popunjeno svirkama kako u klobovima tako i na trgovima širom naše zemlje i regiona.

– Amadeus je sinonim za klubove i koncerte, to smo mi, ali da se ne zaboravi da mi volimo i kafanu (smeh). Volimo kada su nam ljudi blizu, kada komuniciramo sa publikom. Imamo sreće recimo i to je ono što nas izdvaja od mnogo bendova, što imamo mnogo pevača u bendu. Recimo i naš Tokan je pevao a sada njegov glas menja Stefan. Tu su i Boki i Džaja, a da bi zvučao dobro moraš da imaš to višeglasno pevanje. Plus, na koncertima smo naučili kako se koristi razna pirotehnika tako da imamo i taj vizuelni efekat. Košta nas sve to ali baš nas briga- kroz osmeh kaže Aca.

Još pre godinu dana najavili su mnogo novih pesama ali za sada objavili samo jednu, te momci objašnjavaju da li s odustali od projekata ili je nešto drugo po sredi.

– Čekamo ljude iz video produkcije, treba spot da snimimo, da se vide lokacije, tako da mislim da će do 15og juna biti objavljena– najavljuju momci u “Grand newsu“.

Ne kriju da se često desi i da odbiju neku pesmu, pa čak i od bliskih saradnika, ako smatraju dase u tome ne pronalaze.

– Pa naš Boki nam je toliko puta došao sa nekom pesmom pa nismo hteli da snimimo. Džabe da snimiš ako to nisi ti, publika ti neće verovati– objašnjava Aca.

BONUS VIDEO

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: T. Bogavac