Login/Registracija

Čisti šumu i skuplja drva: Aca Amadeus se povukao iz grada i poručio: „Emocije rade protiv mene“

Muzičar Aleksandar Stanimirović poznatija kao Aca Amadeus ovih dana itekako ima razloga da se povuče iz beogradske gužve i odmori na svojoj vikendici u Golupcu na Dunavu.

Nakon što im je izašla pesma i spot „Moj anđele“ muzičar se povukao iz gradske vreve i otkrio kako inače voli da provodi svoje slobodno vreme.

U Golupcu imam kuću. Na Dunavu najviše volim da provodim vreme. Trenutno uživam, čistim šumu, skupljam drva. To mi je rekreacija, to mi je teretana pošto više ne idem u teretanu. Imam teretanu u prirodi, tu sam preko nedelje. Imam svog psa koji mi pravi drušvo – rekao je Amadeus, pa dodao da njegova porodica retko provodi vreme sa njima.

Slobodno vreme provodim sam, dok mi je porodica u Beogradu zbog obaveza. Tokom radnih dana jedino sam ja slobodna -objasnio je muzičar i doda:

Porodica je osnova svega, takvo nam je i kućno vaspitanje. Ponašamo se onako kao su se ponašali i živeli naši pretci.

Aca Amadeus poznat je kao osoba koja mnogo voli da čita, pa smo ga pitali koje knjige čita ovih dana i koje bi preporučio publici, međutim njegov odgovor nas je iznenadio.

Nisam dugo pročitao knjigu, nemam vremena uopšte za čitanje, čak ni televiziju ne gledam. Svu energiju se trudim da usmerim na koncerte. Zaključio sam da emocije rade protiv mene. Bolje mi je sada ovako – objasnio je Aca.

Muzičar nam je u razgovori otkrio i na kojim lokacijama je snimljen novi spot za pesmu „Moj anđele“ za koju se očekuje da će postati pravi hit.

Novi spot snimljen je u opštinu Ub, a jedan deo je snimljen i u Čačku. Veoma smo zahvalini svima koji su nam pomogli u realizaciji.

Foto: Z.K.Munja/ youtube,
Autor: I.Grk