Login/Registracija

ČISTA ROMANTIKA: Pejović odmara u Italiji sa SUPRUGOM, njihove fotke TOPE SRCA (FOTO)

Nakon što je tokom proleća ali i letnjih meseci održao seriju uspešnih koncerata i nastupa širom zemlje i regiona, popularni pevač Aco Pejović zaputio se na zasluženi odmor.


Ove godine izbor je pao na obližanje mnogobrojnih gradova i jezera u Italiji,  i to u društvu supruge Biljane i nekoliko bliskih prijatelja, koji zaista uživaju punim plućima.

Pored Siene, Verone i Lago di Garde, Pejović je uspeo da poseti i čuvene vinarije i degustira razne sorte vina, kojih je inače veliki ljubitelj.

– Predivni dani u društvu dragih ljudi. Odmor za sva čula!- napisao je Pejović uz seriju fotografija sa ovog neverovatnog putovanja.

Osim fotke na kojoj pozira u vinogradima sa čašom i tompusom u ruci, odeven u lanenu košulju sa autentičnim, slamnatim šeširom, najviše pažnje njegovim pratiocima privukla je romantična fotografija sa suprugom koja je izazvala lavinu komentara.

“To je žena kojoj sve duguješ“, “Predivni ste, bravo Aco“, “Ti si ljudska veličina“ samo su neke od poruka koje su se našla ispod njegovih objava.

POGLEDAJTE I:

„NIKO NE MOŽE DA MI NABIJE KOMPLEKS“ Pejović PROGOVORIO o ćerkinim momcima

PEJOVIĆ VAN SEBE: Prijatelji ga iznenadili NEPROCENJIVIM POKLONOM

Foto: Instagram,
Autor: T. Bogavac