Login/Registracija

ČISTA EMOCIJA: Aco Pejović RASPLAKAO Beograđane, delio scenu sa ćerkama (VIDEO)

Popularni pevač Aco Pejović sinoć je održao prvi, od tri u nizu, koncert na Tašmajdanu i već na samom početku razgalio publiku.


 – Ajde, Bože pomozi – rekao je pevač dok se opušteno sa svojim timom spremao za izlazak na scenu.

Ni sam nije mogao da nasluti da igla nije imala gde da padne i da je čak 12.000 ljudi nestrpljivo čekalo da ga čuje i da su od samog starta skandidarali njegovo ime. 


Dečiji hor, čiji su članovi i njegove ćerke Marija i Iva, otvorio je koncert pesmom Tome Zdravkovića „Za Ljiljanu“ koju je i publika horski ispratila, a nakon toga im se, uz ovacije i gromoglasan aplauz na sceni pridružio i pevač.

– Dobro veče, dragi prijatelji i dobrodošli. Čast mi je i zadovoljstvo da se družimo posle dužeg vremena, hajde da zajedno napravimo jednu dobru noć – poručio je pevač na otvaranju koncerta, pa zajedno sa publikom i horom izveo hit „Za Ljiljanu“ koji je otpevao za potrebe filma „Toma“.

Sve vreme praćen aplauzom, vriskom, horskom pevanjem i suzama publike, Pejović je nizao svoje hitove kojim je ceo Taš podigao na noge. 

Iz prvih redova pratila ga je supruga Biljana, kao i starija ćerka Magdalena, kao i brojne kolege i prijatelji, a specijalni gosti bili su Mirza Selimović i „Magla bend“ koji su svojim hitovima dodatno zapalili masu. 


Najveće iznenađenje za publiku bilo je kada su Mirza i Aco u duetu otpevali Tomin hit „Pesme moje“, a zatim i sa Suzanom Dinić pesmu „Ponoć“, te su mnogi iz publike završili u suzama. 

Lavina emocija buktala je sve vreme jer je svaka numera iznova preplitala osećanja radosti, tuge i sreće. Poseban doprinos emotivnoj noći na Tašmajdanu dao je i hor koji ga je u pojedinim numerama pratio, ali i činjenica da ponosni otac zajedno sa ćerkama delio binu. 


Koncert je trajao do duboko u noć, a repriza ovog spektakla očekuje ga već večeras na istom i u isto vreme.

Kako je izgledala Pejovićeva priprema za izlazak na scenu, šta se dešavalo iza,a šta na bini, pogledajte u detaljnom izveštaju koji je pred vama. 

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić/N.Pantelić/D.Bukovčić