Login/Registracija

Čist luksuz: Ovako Branka Sovrlić uživa na odmoru u Dubaiju (VIDEO)

Pevačica Branka Sovrlić rešila je da napravi kratak predah od poslovnih obaveza pa je sa suprugom Pajom otputovala u Dubaji.

Oni su za odmor odabrali jednu od najluksuznijih destinacija za, a odseli su u jednom od najskupljih hotela.

Pevačica je na svom Instagram nalogu podelila nekoliko videa i fotografija gde je vidi da uživa za sve pare. Sa terase hotela gde su odseli pruža se pogled na celu plažu, a njih dvoje nisu žalili para za ovaj odmor.

Branka i Paja će na ovom luksuznom putovanju boraviti nekoliko dana, a nakon toga će pevačica nastaviti sa svojim poslovnim obavezama.

Podsetimo, Branka je pre nekoliko nedelja u razgovoru za Grand priznala da otvara muzej u svom stanu i da će povodom izložbe njenih haljina biti organizovana promocija za medije.

-Za to mi je dala ideju mora prijateljica Marta Savić. Ona kaže da ja imam toliko haljina koje kada nosim samo složim, neke naravno i poklonim, najčešće rodbini kada imaju neke svadbe da obuku. Mnoge stvari čuvam koje me vezuju za nešto, za neki super nastup i to. Pošto imam puno prostora, stan je veliki, pogotovo dnevni boravak, imam i lutke. Možda ću ja to sve u budućnosti napraviti, pa ću vas pozvati da uslikate – zaključila je Branka.

U videu pogledajte šta je još Branka nedavno rekla za Grand:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Milinković