Ćira za Novu godinu dobio pesmu od nekadašnjeg kolege iz grupe, ritam sve iznenadio (VIDEO)

cira fenomenalni

Nakon duže diskografske pauze, pevač Dejan Ćirković, poznatiji kao fenomenalni Ćira, konačno je obradovao publiku novom pesmom i to zahvaljujući dugogodišenjem prijatelju i kolegi iz grupe „Ritam srca“ koji mu je istu napisao i poklonio.

Nekadašnji pevač popularne grupe Joca Dević potpisuje kompletnu muziku, tekst i aranžman za numeru „Kosa plava“ koja je ujedno i njegov novogodišnji poklon za nekadašnjeg kolegu iz benda. Iako je ova pesma trebalo da bude duetska, Ćira je otkrio da mu je Joca na kraju poklonio da je snimi samostalno.

cira

Gostujući u emisiji „Grand parada“, Ćira je rekao da ga je ovaj njegov gest veoma dirnuo, a otkrio je i da im je u planu da pored samostalne karijere ponovo okupe grupu „Ritam srca“, a da će premijera zajedničke pesme biti već na Dan žena ove godine.

Pevač je priznao i zbog čega je napravio dužu diskografsku, ali i medijsku pauzu.

-Živim u Nemačkoj i posle korone sam se malo ulenjio. Dolazio sam u Srbiju, ali više u Aleksandrovac, prijao mi je mir, priroda… Dugo nisam ništa ni snimao, pa nisam hteo da dolazim za Beograd, da oduzimam nekome minute ko promoviše album, nove pesme, a ja nisam imao šta da predstavim – iskren je Ćira i u emisiji dao obećanje da će od sad češće dolaziti u Beograd jer ima i šta da predstavi.

Ono što je sve iznenadilo jeste rokerski ritam koji je Ćira predstavio u novom singlu „Kosa plava“, a kako zvuči poslušajte u videu ispod.

Foto: Printscreen,
Autor: I. Ankić