Login/Registracija

CIPKA NAPRAVILA POMETNJU! Za muškarce DRSKA, žene saglasne: „LUTKO, RASTURILA SI“ (VIDEO)

Ako iko ume da skrene pažnju i muškog i ženskog dela publike onda je to Aleksandra Tadić Cipka, atraktivna i talentovana zvezda „Granda“ koja lagano i sigurno krči svoj put ka vrhu.

Svaki put drugačija, izazovna i inovativna pevačica ume da napravi pravu pometnju, a sada je to učinila novim kaverom koji je sinoć ugledao svetlost dana na njenom Jutjub kanalu.


Stari hit „Hoću da zbog mene patiš“ koji inače peva Mika, kao i Cipkin izgled u spotu po prvi put ujedinio je i žene i muškarce, a ono što ih je posebno oduševilo jeste način na koji pevačica gradi svoju karijeru.

„Nisam neko ko voli ovu vrstu muzike, ali Cipka me oduševljava od prve pesme koju sam čuo! Svaka pesma joj je top, njen glas specifican, a izgled…Bog joj nije ostao dužan ni trunku“, glasi komentar koji je na Jutjubu prikupio najviše komentara. 


I dok jedni hvale njen izgled tvrdeći da je svaki put brutalan, ima i onih kojima se odabir kavera posebno dopada. 

„Obožavam glas ove žene, tako je drzak i specifičan, a pesma kao da je pisana za nju“, „Odličan kaver, izvođenje, performans, igra, ma sve top“, „Bolje od originala“, „Sve pohvale! Rasturila si, lutko“, neki su od komentara muškog i ženskog dela publike koju je Cipka „kupila“ kaverom. 

Ukoliko niste čuli njenu obradu zaboravljenog hita, pravo je vreme da sad to učinite. Verujemo da će i vas da oduševi.

Foto: Instagram,
Autor: I. Ankić