Login/Registracija

„ČESTO ME MEŠAJU SA NJOM“ Marina Visković otkrila sa kojom pevačicom je porede

Pevačica Marina Visković progovorila je o tome što je često mešaju sa koleginicom Anastasijom Ražnatović, ali i o svom ljubavnom životu koji intrigira javnost.

– Pa to je fenomenalno. Dosta me porede sa Anastasijom, čak me i pomešaju s njom. Anastasija je lepa devojka, Ceca mi je omiljena, nemam ništa protiv – poručila je Marina, pa otkrila da li je stvarno nosila Anastasijinu sliku kod plastičnog hirurga.

– Ne. To mi je smešno – izjavila je ona.

Mariunu često spajaju sa brojnim muškarcima, a sada je otkrila zašto se u javnosti nikada ne pojavljuje sa momkom.

– Ništa od toga nije istina, pa ne može ni da me pogodi. Vrlo sam striktna jer smatram da je intima moja stvar i ne treba publiku da navikavam na te stvari, jer mi je, prvo, nekulturno da se eksponiram sa svojim partnerom, nije sastavni deo mog posla – rekla je Viskovićeva za Kurir i istakla da nikada nije izdržavala momka, a zatim otkrila koji je najskuplji poklon dobila od dečka:

– Nakit i sat.


Pevačica je izazvala i lavinu komentara kada je u jednoj emisiji izjavila da joj je potrebno 3.000 evra za mesečne troškove, a sada je pojasnila šta je pod time mislila.

– To je Ognjen Amidžić dao primer i zatekao me je. Ja sam u životu znala da preživim mesec sa malo para, a znala sam i da preživim sa dosta novca. U emisiji sam htela da kažem da nemam uvid u finansije, jer nisam neko ko prati koliko troši. Nikada ne znam koliko para imam. Isto se ponašam i kada u novčaniku imam 5.000 evra i 200 dinara. Što se tiče tih 3.000, ja sam u obzir uzela i ulaganje u karijeru. Mene svako pojavljivanje košta. Skuplje je od nekog drugog posla – objasnila je Marina.

Foto: Instagram,
Autor: D. Bukovčić