Ćerka Zdravka Čolića ZAPALILA Instagram: Una podelila vrele slike sa plaže (FOTO)

Ćerka popularnog pevača Zdravka Čolića, Una Čolić veoma je aktivna na Instagramu, gde neretko objavljuje svoje provokativne fotografije. Osim vitkom figurom i atributima uzdahe pratilaca mami i egzotičnim destinacijama.

Čolićeva je ovoga puta pozirala sa neke od grčkih plaža, u minijaturnom crvenom bikiniju koji u prvi plan ističe njene bujne grudi.

13dc2fad0f26bf61232b0f4bd0b5b1db0e12467f

Kao i do sada usledila je lavina komentara i komplimenatar na račun njenog izgleda. 

„Prelepa si“, „Lepa bez šminke, za pohvalu“, „Prirodna lepotica“, „Ne znam da li si lepša ili zgodnija“, „Majka priroda!“, samo su neke do reakcija većinom pripadnika jačeg pola.

cf4fad76ec50787b1d34fd6f6e1e4f81859ba684

Podsetimo, pevač je nedavno govorio o odnosu sa ćerkama, pa je priznao da li mu smeta što je njegova naslednica Una često u medijima.

Teško je sa medijima se boriti, mada ja nemam loša iskustva vezano za medije, nisam u nekom velikom problemu, tu i tamo bude malo zajedljivo tako da ne možeš tu ništa, ali kad su deca u pitanju, onda možda i reaguješ malo i tako. Oni nisu krivi što se tata bavi javnim poslom pa su uvek “ćerke Zdravka Čolića…“ dok one još malo ne napreduju, dok ne odrastu. Tako da tu moraš reagovati, a ovo ostalo ja sam navikao, nema toga što mene može izbaciti iz ravnoteže – priznao je Čolić.

Pročitajte još:

TAKO TO RADE PRAVI ŠMEKERI: Čola opisao kakvu lepotu vidi u ženama

Foto: Instagram,
Autor: A. Milinković