Ćerka Ace Pejovića postala doktorka: Ponosni tata ne krije sreću (FOTO)

7dba76f7247b04f55a472925735c88bf78f04aef

Iako Aco Pejović krije privatni život od očiju javnosti sada se oglasio na društvenim mrežama i podelio srećne vesti. Naime, njegova ćerka Marija juče je zvanično postala doktorka, a pevač i njegova supruga ne kriju ponos.

Aco i Biljana imaju tri ćerke, najstarija Magdalena završila je FON, dok je srednja Marija u septembru prošle godine diplomirala na Medicinskom fakultetu u Beogradu.

Marija Pejović sada je uzela diplomu fakultetu, položila Hipokratovu zakletvu, a na društvenim mrežama njen osmeh govori koliko je ponosna na sebe i svoje uspehe.

Marija se fotografisala ispred fakulteta sa majkom Biljanom, dok je u ruci držala diplomu koju je pobednički podigla u vis.

Inače, poznato je i to da je Pejovićeva ćerka diplomirala kao jedan od najboljih studenata na Medicini.

cerka ace pejovica

Na društvenim mrežama čestitke, povodom velikog uspeha mlade doktorke, samo su se nizale.

Aco Pejović u više navrata isticao je da je porodica centar njegovog sveta i da je najponosniji na akademske uspehe ćerki.

– U privatnom životu su mi se dešavali lični gubici, koje sam sam veoma teško podneo i od čega se još oporavljam. Međutim, tu su i oni veoma srećni momenti poput diplomiranja na Medicinskom fakultetu moje srednje ćerke Marije. Učinila me je najponosnijim ocem na svetu. Sve tri me svakog dana čine ponosnim ocem. Biljana i ja smo zahvalni bogu na tome u kakve su ljude izrasle naše ćerke. Moram da priznam da smo uradili sjajan roditeljski posao. Porodica je moja tvrđava- rekao je on jednom prilikom u medijima.

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: A.M/Blic