Login/Registracija

Ceca joj ovo nije zaboravila! Bilja Jevtić ispričala detalje druženja sa koleginicom: „Čekala me je kod moje majke“

Prava prijateljstva na estradi su retka stvar, a jedno od onih koje traje decenijama je između Bilje Jevtić i Cece Ražnatović. Malo ko zna da su se ove dve velike zvezde upoznale kada je Svetlana imala samo dvanaest godina o čemu je svojevremeno pričala Biljana.

– Ona je tad bila devojčurak, a ja sam tad baš radila punom parom i imala sam koncert u njenom rodnom mestu Žitorađu. Ona je došla kao klinka i pitala da li može da peva. To je i ona pričala, to je živa istina! Ja sam joj odmah rekla vrlo rado i ona to nikada nije zaboravila. Zato što joj se desilo da joj neki pevači nisu dozvolili da peva sa njima- otkrila je pevačica.


Svoju veličinu Bilja je pokazala kada je kao pravi profesionalac pružila ruku i reči podške mladoj Ražantovićki koja joj do danas to nije zaboravila.

– Pošto je sarađivala sa jednim orkestrom iz mog sela i tako kada čuje da ja dolazim, dođe kod moje majke i sačeka me. Još od malena je imala taj dar i videlo se da će jednoga dana poći tim putem, volela je da peva. Ona je pre svega jedno divno stvorenje i divan čovek- ispričala je Bilja.


Podsetimo, davne 1989. godine Bilja i Aca Ilić izgovorili su sudbonosno „da“ i danas važe za jedan od najkladnijih parova na estradi.

Njihova svadba bila je jedna od najzapaženijih sa oko 500 zvanica među kojima je bila i Ceca Ražnatović koja je tada bila na samom početku karijere i na njihovom veselju zapevala čuveni hit „Cvetak zanovetak“.

BONUS VIDEO

Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović