Login/Registracija

Ćana dobila NEVEROVATNU PONUDU za svadbu: „Ako su se sa MINISTARSTVOM ODBRANE dogovorili, nemam problem (VIDEO)

Pevačica Stanojka Mitrović, u narodu poznatija kao Ćana, jedna je od retkih pevačica koja na veselja upada u svim mogućim vozilima. Nakon kamiona, zatim plave Bube, pevačica tvrdi da više normalan ulaz na svadbu na kojoj treba da peva više i ne pamti. 

– Ima sigurno jedno pet, šest godina,možda i više da skoro ne dođem na veselje onako kao sve moje kolege, da uđem, sednem, popijem kafu,uvek ulazim sa nekih neobičnih mesta, prevoznih sredstava, stepeništa – rekla je Ćana, a na našu konstataciju da je samo još kroz dimnjak nisu spustili, odgovorila:

– Da, nije isključeno ni to (smeh), ali moj gabarit izgleda ne dozvoljava. Domaćini se sad utrkuju ko će osmilisliti nešto bolje, orignalnije, zanimljivije.


Kaže da joj svaki zanimljiv ulazak na veselje predstavlja izazov, kao i da ima raznih predloga domaćina, a jedan ju je nedavno baš iznenadio. 

– Uvek prihvatam sve što je zanimljivo, a da opet ne urušava moj ugled. Skoro sam imala jednu ponudu da dođem tenkom, pa to bi bio haos. Rek’o ako ste sa Ministarstvom odbrane u dobrim odnosima, ja nemam problem. Malo smo se šalili, ali neće me iznenaditi ni ako ta opcija bude- iskrena je pevačica za kojom vlada ogromno interesovanje. 

Kaže da zahteva za njen ulazak na veselja ima raznih, a ona se i dan danas seća rođendskog iznenađenja koje je zbog njenog dolaska moglo da ima fatalne posledice po slavljenika. 

– Mislila sam da će čovek da dobije infartk, jer sam sve u njihovoj kući pevala i kad je trebalo da pevam njegov rođendan, ja sam morala da kažem da sam na američkoj turneji. Da sam rekla da sam bilo gde u Evropi, on bi promenio datum slavlja, ovako sam rekla da sam dva meseca odsutna i nije bilo mrdanja. Onda je on tugovao, a ja ga lagala da ću mu pomoći da nađe ekipu koja će da opravda njegovo poverenje – ispričala je pevačica i dodala da i dan danas pamti njegov izraz lica kad ju je ugledao na proslavi. 


Tvrdi da posla uvek ima za onog ko hoće da radi, kao i da u njenom slučaju ponuda ima i previše, čak peva i po dva puta dnevno. 

Ja više ne znam više da li sam pošla ili došla. Imam varijantu da prvo ispratim mladu, pa da onda idem kod drugog mladoženje u neko drugo mesto. Gledam samo fizički da mogu da stignem, da imam do slavlja par sati vožnje, do 200 kilometara smem da prihvatim, sve preko toga i preko granice ne smem, jer znam kolike su kolone – rekla je Ćana, a u videu ispod pogledajte kako izgledaju neobična veselja na kojima peva, ali i šta nam to u narednom periodu sprema. 

Autor: I. Ankić/D. Bukovčić