Login/Registracija

Buduća mama ostala ŠOKIRANA: Ceo život BUCKA, smršala čak OSAM KILOGRAMA u trudnoći

Pop pevačica Marija Mikić na svojim društvenim mrežama oduvek je otvoreno govorila o svemu sa svojim pratiocima, deleći i lepo i ružno iz svog života.

Da je oduvek bila bucka nije krila, a publika je u to mogla da se uveri i kroz brojne fotorafije iz njenog najranijeg detinjstva pa sve do danas.

Iako je fizičkih transformacija imala mnogo, jednom se nije nadala- da će u drugom stanju, kada većina žena dobija na kilaži, ona smršati.

– Mene mučnine prate od prvog dana trudnoće, tako da sam na satisfakciju u hrani zaboravila odavno- napisala je Mikićeva pa dodala:

– Od tolikih mučnina smršala sam 8 kilograma od kada sam ostala trudna. Imam lufta da se ugojim još 3 kilograma da budem kakva sam bila kad sam ostala trudna. Ceo život bucka, a sad ovako– iznenađena je bila buduća mama.

Inače Marija je sa publikom nedavno podelila i svoje iskustvo od prošle godine kada se suočila sa čak dva spontana pobačaja, a zatim i informacijom a njena beba možda ima Daunov sindrom, zbog čega je bilo teško nastaviti dalje sa pevačkim poslom ali i svakodnevicom.

Najteže mi je bilo kada sam morala da radim posle tih nesrećnih događaja, da izađem na binu i pevam, da uveseljavam narod, jer to je moj posao. Pevam i smejem se a jedva čekam da dođem kući da plačem– otkrila je ona.

PROČITAJTE I:

Pevačica progovorila o POBAČAJU: “Moraš da uveseljavaš narod, a TI BI KUĆI DA PLAČEŠ“

Marija Mikić se posvađala sa suprugom, pa pozvala Mariju Šerifović: „ODLEPILA SAM“

Foto: Instagram/ Eli,
Autor: T. Bogavac