Bubi doneo konačnu odluku, pa iznenadio sve: „Vreme je da se pozdravimo“ (FOTO)

6a0da99e31bb0184ca878f19bac7b2b6ab85a398

Nekadašnji učesnik takmičenja „Zvezde Granda Ermin Redžić Bubi samo niže uspehe na poslovnom planu.

On je na velikoj turneji u Americi i Kanadi proveo nekoliko meseci, a na koncertima je obarao sve rekorde posećenosti.

Nakon uspeha koji je postigao na američom kontinentu, on je prvi put u karijeri nastupao u Kanadi. Imao je i veliku čast da binu na koncertima deli sa pevačicom Hankom Paldum.

Nakon serije koncerata, konačno je došao trenutak da se mladi pevač vrati na Balkan, a na društvenoj mreži Instagram je sumirao utiske.

-Vreme je da se pozdravimo! Hvala svim ljudima koje smo upoznali, koji su bili uz nas i učinili ovo putovanje lepsim . Posebno hvala svima koji su bili na koncertima. Vaši komplimenti su ono što nas gradi i usmerava kao ljude, ličnosti i muzičare u nekim budućim turnejama. Vidimo se opet nakon nekoliko novih pesama i projekata koje sada zaslužijete – napisao je pevač na Instagaramu uz fotografiju.

Podsetimo, on se nedavno oglasio za Grand i tom prilikom je otkrio da su u pripremi nove pesme i da ulazi u studio čim se vrati sa turneje. Tada nam je priznao da je u Americi snimio i nekoliko spotova za nove pesme.

-Odmah smo se bacili na posao, danas smo uradili photo shooting na najboljim lokacijama u Majamiju, a posle toga snimamo i spot. Nije nam dugo trebalo da osmislimo ceo video projekat, a uskoro nas očekuje i novo snimanje. Pesme će biti gotove čim se vratim sa turneje– rekao je Bubi nedavno iz Amerike za naš portal.

Foto: youtube/Instagram,
Autor: A.Milinković