Login/Registracija

Brena pokazala šta nosi u torbi, jedna stvar će vas iznenaditi: „To koristim kada se iznerviram“

Možda ste se nekada pitali šta poznate ličnosti nose u svojim torbama, a pogotovo zvezda poput Lepe Brene. Bez razmišljanja pevačica je pristala da reši nedoumicu i tokom emisije „Zvezde Granda Specijal“ pokazala šta uvek nosi sa sobom.

-Čarape uvek nosim, ceo život imam rezervne, ali još višem od kada imam Lady B. Zatim telefon, neseser, ovde ima svašta- pokazivala je pevačica, dok se voditelj Siniša Medić našalio i dobacio:

-Jao Breno, koliko imate para! Ljudi ovolika buteljka para! (smeh)- ponavljao je voditelj, dok je Brena tvrdila da ima malo novca.

Šalu na stranu, Brenina torba deluje poput svake ženske torbe budući da su se u njoj našli i parfem, krema za ruke, punjač za telefon, ali i nešto što je mnoge iznenadilo.

-Nosim još i homeopatske kapi, kada sam jako nervozna ili da se iznerviram i prsnem ih ispod jezika- pokazala je Brena, a potom prsnula i Siniši.

Ukoliko ste mislili da u jednu žensku torbu ne može više stvari da stane, prevarili ste se!

-Nosim malo keša i karticu i nešto bez čega ne funkcionišem zadnjih godinu dana, a to su vitamini. Koristim kada imam koncert ili imam neki naporan dan. Redovno pijem sve te vitamine jer mi omogućavaju da budem zdrava, ali imam i ovaj lek koji mi pomaže kada se prejedem- otkrila je Brena, a voditelj nije odoleo a da ne prošeta Breninu skupocenu torbu.

Foto: L. Cvetković,
Autor: J. Jović