Login/Registracija

Bračni par progovorio o velikom STRAHU: „Oduvek smo bili BORCI, ali smo zbog tog PALI“

Poslednjih nekoliko meseci mnogi izvođači izgubili su želju za objavljivanjem novih pesama budući da su mnogi stari hitovi oživeli kao grom iz vedra neba. Koji je razlog za to i da li se ona nalazi u sličnoj situaciji, otkrila je i pevačica jedne od najpopularnijih grupa Trik Fx.

– Toliko hitova imam sada koji su se vratili, da se ja plašim da nešto ne upropastim, iskreno. Međutim, našla sam jednu pesmu kod nekog momka u inostranstvo i nadam se da ću moći da je kupim i skupiti snage i volje da uđem u studio da to i odradim- otkrila je Natalija.

Prvi nastup nakon pandemije korona virusa bračni par Natalija i Sani nikada neće zaboraviti, te bez dlake na jeziku progovorili o strahu sa kojim su se suočili tom prilikom.

– Nakon korone, imali smo strah da izađemo iz sobe i da se spustimo u klub. Ozbiljno, ja inače po prirodi nisam tremaroš, ali me je bilo strah da izađem i da vidim da li uopšte ima ljudi. Zato što smo se odvikli nisam imao samopouzdanja uopšte. Kada sam video da ih ima toliko skorz smo se zbunili da nismo znali šta da radimo i sa kojom pesmom da počnemo. Natalija je predložila da to bude „Manijak“ jer je bila najsvežija pesma i nastalo je takvo ludilo. Međutim ja sam se toliko zbunio da sam zaboravio da pustim sledeću pesmu- prisetio se Sani.

Reč strah i trema pevači često izbegavaju da upotrebljavaju, međutim Sani je oduvek važio za skromnog i prizemnog pevača uprkos njegovoj popularnosti te se osvrnuo na jedne od najtežih trenutaka grupe Trik Fx.

– Činilo nam se u jednom trenutku da više nismo bitni u smislu pesama i toga kako radimo svoj posao i onda smo gubili energiju. Natalija i ja smo jako pali pre jedno tri ili četiri godine. Oduvek smo bili borci, ali mi se čini da ne dobijamo naše mesto kako treba, mi smo jako bitna grupa koja ima preko sto pesama- iskreno priznaje Sani.

Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović