Login/Registracija

BRAČNI PAR DONEO VAŽNU ODLUKU: Šabanov sin i njegova izabranica NEĆE ŽIVETI U SRBIJI

Sin legende narodne muzike Šabana Šaulića, Mihajlo pre samo dva dana izgovorio je sudbonosno „da“ izabranici Marini sa kojom čeka dete.

Nakon gala veselja koje je okupilo veliki broj prijatelja i estradnih zvezda novopečeni bračni par se već bacio na pravljenje planova za budućnost.

S obzirom da je Mihajlo generalni konzul Srbije u Cirihu i da već dugo živi na relaciji Beograd- Švajcarska Marina je pristala da njihov dom bude preko.

Šabanov naslednik otkazao je hotel u kome je do sada boravio u Švajcarskoj i pred venčanje iznajmio stan u kome će živeti sa trudnom suprugom, prenosi Kurir.

Inače, Mihajlova buduća supruga radi kao vaspitačica u privatnoj predškolskoj ustanovi u Beogradu, čija je i vlasnica.

Oni koji je poznaju tvrde da je oduvek bila skromna i prizemna, ali i da se za svoj uspeh u poslu izborila trudom i radom.

– Nije tačno da su joj roditelji dali novac za vrtić i da je sve dobila na gotovo. Ona je mnogo učila i borila se za to, vredno je radila. Marinina najveća poslovna sreća je što država subveniše vrtiće, te je ona imala veliku pomoć od Srbije u pokretanju posla. Nije imala velike rashode. Ona je svojim marljivim radom lepo razradila taj vrtić- istakao je izvor za „Kurir“.

Foto: Instagram,
Autor: J. Jović