Login/Registracija

Bomba za kraj leta: Tijana Milentijević pozirala u kupaćem kostimu, komentari samo pljušte (FOTO)

83f8c3bd2f0767c0f36e94c283736b03ff1f8d27

Pevačica Tijana Milentijević. poznatija kao „žena od sultana“ uživa u toplijim krajevima i tu priliku iskoristila je da pokaže nove silikone, ali i atraktivni model kupaćeg kostima.

Tijana se skinula u narandžasti bikini i pokazala zgodno telo, međutim, sve oči bile su uprete u njenu pozamašnju pozadinu, koja je još više došla do izražaja u mikro tangama, koje su se jedva i primetile zbog oblina.

8242d258ed10cd5bfcb8f235a92289bd475ae857

Ona je ovako pozirala na stepenicama, koje vode u more, a mnogi su ostali u neverici da se pevačica usudila da obuče ovako provokativan model kupaćeg.

-„Tijana je bomba“, „Kakvo savršenstvo od žene“, „Ima obline za desetku“, „Top riba“, „Brutalno izgledaš, svaka čast“ – nizali su se komentari.

Podsetimo, pevačicu Tijanu Milentijević, snimili su na jednom privatnom veselju kako drži novčanice u rukama. Međutim, u jednom trenutku vidi se i trenutak kada joj novac kače za bretele od haljine. Ipak, ona je nedavno istakla da je dozvoljava da gosti imaju takvu slobodu kada peva.

– Inače to i ne dozvoljavam, jedino sam tada dozvolila ovaj snimak što je izašao pošto je bila bretela u pitanju, inače ne dozvoljavam da mi tako prilaze ljudi i stavljaju gde žele. Jedino da je fora, recimo za sandalu ili kada je bila prilika da su svi obučeni Getsbi fazon, pa sam imala traku na glavi, pa to može da bude zanimljivo, ali ne dam na neki način da bude i meni neprijatno – ispričala je u emisiji „AmiG show“.

BONUS VIDEO – Suzana Jovanović o porodici:

PROČITAJTE I:

(Blic)

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: A.Milinković