Login/Registracija

„BOLJE POGAN JEZIK, NEGO POGANE MISLI“ Milica Todorović progovorila o mestu na kom najčešće VODI LJUBAV

Milica Todorović danas važi za jednu od najvoljenijih i najtalentovanijih mladih izvođača, a svoju karijeru počela je u „Zvezdama Granda“ gde je trijumfovala kao najmlađa učesnica sa samo četrnaest godina.

Kao pevačica pred kojom je blistava karijera, Milica je svojevremeno za Grand otkrila mnoge stvari koje publika o njoj do tada nije znala, kao i čime bi se bavila da nije uspela u muzici.

– Oduvek su me privlačili instrumenti, tako da moguće da bih bila profesorka klavira da nisam pevačica- otkrila je na početku svoje karijere.

Iako je osmeh njen zaštitni znak, pevačica priznaje da je veoma emotivna, a prema sebi veoma često i samokritična.

– Sebe često prekorim zbog toga što sam izuzetno sentimentalna, pa onda dopuštam drugim ljudima da me povređuju. Mnogo toga me pogodi, a kada sam neraspoložena srce lečim tako što se trudim da ne mislim na loše stvari koje su mi se dogodile i naravno uz neke lepe pesme. Naiđe mi naravno i žuta minuta i iskreno rada umem da psujem, iako inače ne volim to da radim (smeh). Šta da radim kad umem opasno da se iznerviram i onda sočno da opsujem, znate kako kažu, bolje pogan jezik nego pogane misli- istakla je Mica.

Todorovićeva nije izbegla ni vruća pitanja, na koja je odgovorila kao iz stopa, doduše kratko i jasno. Koje je najbolje mesto za vođenje ljubavi upitala je ekipa Granda MIlicu, na šta je ona odmah odgovorila – Pa naravno, krevet!

Foto: Instagram,
Autor: J. Jović