Login/Registracija

Bojani VAGA više NIJE NEPRIJATELJ: “Pravim se VAŽNA, muškarci se PLAŠE da mi priđu“ (VIDEO)

Pevačica Bojana Stamenov večeras je gošća na četvrtom po redu koncertu Marije Šerifović u Belexpo centru, a čim je stala pred pripadnike sedme sile krenule su lavine komplimenata na račun njenog izgleda i linije koju je dovela u red.

– Čudno mi je da primam komplimente, i to se valjda uči (smeh)– kaže Bojana i dodaje:

– Mušakrci se i dalje plaše da mi priđu– našalila se ona.

Na pitanje da li se kada je reč o gubitku kilograma ugledala na koleginicu iz Velike Britanije Adel, sa kojom je često upoređuju kada su vokalne sposobnosti u pitanju, Bojana odgovara:

– Ona se na mene ugleda. Dopisujemo se i delimo iskustva koliko koja diže mrtvo…(smeh). Svakako da mi imponuje što me upoređuju sa njom– objasnila je pevačica.

Bojana ne krije da veliki problem trenutno ima sa garderobom, jer je godinama nosila samo ono što je morala a ne htela te da se još uvek pronalazi kada je stil u pitanju.

– Ne mogu da skapiram šta je moj fazon. Haljine mogu da podelim na pola, imam viška materijala a potpuno mi je zanimljivo da idem u kupovinu i probam nešto a ne kupim jer mi se ne sviđa. Sad i ja mogu da se pravim važna– našalila se pevačica.

Ne krije da joj je inbox zatrpan hiljada poruka podrške koju svakodnevno dobija od žena širom zemlje i sveta te da upravo zbog njih toliko javno iznosi detalje svog procesa.

Međutim, ono što sve najviše zanima jeste čega joj je bilo najteže da se odrekne tokom posebnog režima ishrane.

– Ne znam, ničega. Bila sam rešena i kako sam rešila išla sam samo napred, pa me nekad treneri ili drugarice podsete koliko sam smršala kada mi pokažu pre i posle fotografije. Nema okretanja nazad to je najbitnije– rekla je Bojana koja od vage više nema nikakav strah jer joj je merenje postalo svakodnevica.

Pred početak koncerta drage koleginice Stamenov je dodala i to da joj je velika čast što je Marija baš nju odabrala za gosta.

– Ona je veliki čovek i jako mi je drago što sam tu– rekla je ona.

Ceo intervju pogledajte u videu ispod:

……

Foto: Grand online,
Autor: D. Bukovčić/T. Bogavac/I. Ankić/N. Pantelić