Login/Registracija

BOG NA NJIMA NIJE ŠTEDEO: Ovo su pevačice sa prirodnim grudima (VIDEO)

Zamislite atraktivnu pevačicu bez silikona? Da, znamo da je teško, ali ipak ima i onih lepotica koje nisu odolele trendu, jer im je majka priroda dala bujno poprjse. 

Iako na prste obe ruke možete da nabrojite one koje nisu otišle pod nož zbog silikona, neke su javno priznale da bi rado smanjile svoje prirodne atribute. 


Od svih pevačica, Jana definitivno zauzima mesto broj jedan kad je reč o veličini prirodnih grudi. Ona je otkrila da zbog toga ima i velike zdravstvene probleme, te da dok njene koleginice razmišljaju da uvećaju poprsje, ona želi da ga smanji.

Zorana Pavić s vremena na vreme na svom Instagram profilu počasti fanove i istakne svoje prirodno bogatstvo na koje je veoma ponosna. Pevačica sa možda i najvećim grudima u pop muzici nikad nije imala problem da otvoreno priča o tome. Naprotiv, zahvalna je zbog toga što ju je priroda obdarila, a kada je bila na rigoroznoj dijeri, često je u šali govorila da se molila Bogu da sa kilogramima ne ode i poprsje. 


Dragana Mirković važi za ženu koja na sebi, osim nosa, ništa nije korigovala. Dok bi njene koleginice povećavale poprsje, ona bi svoje rado smanjila.

Pevačica Goca Tržan voli da ističe svoje bujne grudi, ali je nedavno na Tviteru priznala da joj nije lako što je prirodno obdarena, pa je čak otišla u krajnost. Ona je napisala da zavidi ženama s malim grudima.

U poslednje vreme Viki Miljković počela je da ističe svoje zanosne obline koje je nabacivanjem kilograma i dobila. Međutim, novinari su pisali da je ugradila silikone, što je pevačica oštro demantovala. 

– To komentarišu godinama unazad, kao da zaborave šta se desilo prethodno i kolike su mi grudi bile pre. Ja moram da kažem da su moje grudi takve kakve jesu, odnosno prirodne. Ja nisam ugrađivala silikone- rekla je nedavno za Grand Online.


Ali ako iko voli da se pohvali svojom genetikom, to je definitivno Seka Aleksić koja je, takođe, svojevremno morala da demantuje novinske natpise da je stavila silikone. 

-Još mi samo fale silikoni- napisala je pevačica na svom Instagramu.

Biljana Jevtić jedna je od najsuzdržanijih pevačica na estradi, s obzirom na to da se za njeno ime ne vezuju skandali i da je dugo u stabilnom braku s kolegom Acom Ilićem. Ipak, svoje atribute pokazivala je još u ranoj mladosti na početku karijere, pa mnogi pamte njene fotografije obnaženih velikih grudi koje je zabeležio Grandov fotograf Zoran Kuzmanović Munja.


Zbog Biljinog dekoltea mnogim muškarcima zastajao je dah, a pevačica i sada, iako ima 60 godina, ume da pokaže čime raspolaže. A zašto i ne bi?!

Ana Kokić odmah na početku svoje karijere razrešila je dilemu da li su njene grudi prirodne ili ne. Pevačica je rekla da je imala sreću da joj poprsje bude srazmerno sa ostatkom tela i da nije imala potrebu da zbog toga posećuje plastičara.

A i Kija Kockar ume da na društvenim mrežama pokaže čime raspolaže, a na osnovu fotografija jasno se vidi da su njene obline prirodne.


Kraljica narodne muzike Lepa Lukić u jednoj emisiji pričala je da je kao devojčica morala da vezuje svoje grudi jer su bile veće nego kod njenih drugarica, a sada se šali da ima grudi i za izvoz. 

Mozda nisu velike kao kod koleginica, ali i neke mlađe pevacice mogu da se pohvale onim sto im je dala majka priroda. Jedna od njih je i Rada Manojlović koja nikad nije krila nezadovoljstvo svojim malim grudima. 


Ni Milica Todorović nema problem da istakne svoje atribute, mada ne može baš da se pohvali bujnim poprsjem, za razliku od njene koleginice Milice Pavlović koja je nedavnom svojim raskošnim dekolteom podstakla sumnju da je ugradila silikone. Pevačica je ubrzo demantovala da je posetila plastičnog hirurga, ali nije jedina na estradi koja je to morala da učini. 

U videu koji donosi Grand news ispod pogledajte ko se na estradi može pohvaliti najskupljim prirodnim dekolteom, a ko ne. 

Foto: Instagram/Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić