Boban Rajović šokirao priznanjem: „U poslednje vreme treniram rakiju“ (VIDEO)

Dugogodišnje prijateljstvo Bojana Rajovića i Ivana Zaka nedavno je krunisano numerom „Kilometri ljubavi“ koju su danas uživo izveli pred pripadnicima sedme sile u jednom prestoničkom restoranu.

Za veoma kratko vreme pesma je osvojila srca publike i postala jedan od najslušanijih hitova što je ovaj sjajan tandem danas proslavio.

-Ivan je danas konačno došao kod mene i želim da ga ispoštujem onako kako je on mene ispoštovao više puta u Zagrebu- istakao je Boban po dolasku što je kolega prihvatio sa osmehom te priznao da se u Beogradu sjajno provodi.

-Ne može da bude loše kada te Boban ugosti. On i ja smo karakterom veoma slični zato kada sam ga nazvao pristao je da uradimo pesmu u dve sekunde, ma možda i u sekundi (smeh). Odmah tu noć, oko dva ujutru je došao do studija i zakucali smo demo snimak i videli smo da je to-to! Meni je ideja bila kao autoru pesme da povežem dva grada, Zagreb i Beograd- objasnio je pevač.

IMG 20221018 WA0035

Kolege ne kriju da su dugo i temeljno radile na novom projektu, ali i da je u jednom momentu zavladala nervoza budući da oboje važe za velike profesionalce.

-Kažem ja Bobane polako, a on meni kaže da ja to dugo radim. Nije bitno koliko radimo, kažem čekaj, slušam svoj osećaj. Drago mi je da je na kraju sve ispalo tako s obzirom da smo imali tehničkih problema. Kaže meni Boban u jednom trenutku da ovome nema kraja. Uvek postoji neki razlog za sve- ispričao je Ivan, a odgovorom na pitanje kada su se drugari poslednji put zapili pevači su uspeli sve da nasmeju.

-Sad malopre!- odgovorio je Zak kroz smeh, dok je Rajevićevo priznanje mnoge iznenadilo.

-Znate da sam ja neko ko puno trenira, ne rakiju nego teretanu, ali sam u poslednje vreme dosta trenirao rakiju- našalio se Boban.

Iako mnogi tvrde da su prava prijateljstva na estradi retkost, Rajović i Zak su dokaz da izuzeci postoje budući da se intenzivno druže preko petnaest godina.

-Kod nas ne postoje svađe! Ja imam dva, tri prijatelja na estradi, ali kod ne postoji ljubomora, kao ko je koliko karata prodao i slično. Zato sam i uradio ovaj duet i zato će i da prođe- istakao je Rajović.

IMG 20221018 WA0036

Numerom „Kilometri ljubavi“ uspeli su da razbiju mnoge predrasude i barijere na šta su posebno ponosni.

Ono što je mnoge iznenadilo je kako se snašao u pop stilu budući da je prepoznatljiv po drugačijoj vrsti muzike.

– Inače Ivan je imao problem sa dovođenjem izvođača sa naših prostora, ali eto doveo je, ne samo mene, već i sve druge izvođače. Ja prvi put kada sam otišao bio sam njegov gost u dikosteci. Tako da posle ovoga mislim da su srušene sve barijere koje su prisutne stalno iako su naši izvođači tamo uvek dobrodošli- tvrdi pevač, a u videu ispod saznajte šta je ovaj fantastičan tandem još otkrio:

Foto: Grand Online,
Autor: J. Jović/ A. Milinković