Login/Registracija

Boban Rajović SNIMA FILM O SVOM ŽIVOTU, neki detalji će vas ŠOKIRATI: „ISTINA JE, BILO JE SVEGA“

Iako mnogi zavide javnim ličnostima na raskošnim i lagodnim životima koje imaju, nije baš sve oduvek bilo tako bajno. Svedoci smo brojnih živnotnih priča i teških početaka mnogih velikih zvezda, a pevač Boban Rajović jedan je od onih koji se može pohvaliti uspehom koji je postigao isključivo zahvaljujući trudu i upornošću.

– Ja bih zaista da napomenem neke stvari mladim pevačkim nadama. Sećam se pre dvadeset i jednu godinu, kada sam ja počinjao bio sam sav pogubljen jer sam došao iz Danske i nisam nikoga poznavao u Beogradu, bila je to borba za karijerrom, borba za životom. Jednostavno sasvim neki drugi način probijanja na estradnoj sceni. Nikada nisam voleo da pametujem, uvek gledam svoj put, ne osvrćem se ni levo ni desno, imam život na koji sam ponosan, ali nekako mi je sad došlo da poručim mladim pevačima da se ne daju, da idu samo napred i da veruju u sebe. Ja sam neko ko je veoma kompetentan da to kaže- prisetio se pevač svojih muzičkih početaka i kao stariji kolega pružio podršku mladim pevačkim nadam sa domaće javne scene.

Preko trnja do zveda, možda je rečenica kojom bi Boban najbolje opisao svoju karijeru, međutim sve detalje i najteže momente, na iznenađenje mnogih odlučio je da podeli sa publikom, ali u filmu koji snima o svom životu .

– Iskreno onda nisi imao para da spavaš u hotelu, nego si spavao u kolima- rekao je voditelj tokom emisije „Zvezde Granda Specijal“.

– Bilo je svega, to ću u filmu koji snimam- iznenadio je Rajović svojim odgovorom.

POGLEDAJTE I

Boban Rajović POSEKAO RUKU zbog Maje Marijane: „Morala sam da ga poljubim“

„Izvuče mi SVE IZ DŽEPA, pola gaže mu dam“ Boban Rajović otkrio KOM KOLEGI daje najveći bakšiš

Foto: Z. K. Munja/ Luka/ Elena,
Autor: J. Jović