Boba i Filip Živojinović uhvaćeni u provodu, Adil im peva na uvce dok ga grle i ljube od sreće: „Znaju da izaberu pravu pesmu“

adil2

Jedan od najboljih vokala na našim prostorima, Adil Maksutović, nastupao je u jednom poznatom prestoničkom lokalu gde su se među gostima našle i brojne javne ličnosti koje vole da uživaju u njegovom spektaklu.

Kao veliki ljubitelji dobrog provoda i izuzetnih vokala, Boba i Filip Živojinović posetili su ovaj nastup na kome im je Adil opetvao pesmu po želji.

Naime, pevač je prišao do njihovog mesta i otepvao numeru „Da se opet rodim“, dok su ga Boba i Filip grlili i ljubli.

Živojinovići znaju da izaberu pravu pesmu. Snimak je mutan, ali drag, čuje se ono što treba da se čuje– napisao je Adil u objavi koja je za kratko vreme dobila veleiki broj lajkova i pozitivnih komentara na račun njegove emotivne izvedbe.

gzwqg

Podsećamo, Adil je nedavno gostovao u emisiji „Pesmom za dušu“, kada se prisetio svojih početaka.

Da se setimo jedne emisije u kojoj sam ja dobio veliku gledanost, a ti postigao svoje ime, zahvaljujući sjajnim ljudima i boeimama kakvi su bili Džej i Sinan- prisetio se voditelj Zoran Pejić Peja u svojoj autorskoj emisiji „Pesmom za dušu“, što je Maksutović i potvrdio sa ponosom i osmehom od uva do uva.

-Pokojni Sinan i Džej su me tada ugostili u jednoj fantastičnoj, antologijskoj emisiji o kojoj se i dan danas priča. Jedna jako lepa uspomena na njih dvojicu i izuzetna mi je čast što sam bio deo te ekipe- dodao je Adil.

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Č.