Login/Registracija

Blista na crvenom tepihu, a vodi TEŠKU BORBU! Jelena Rozga: „Nisam baš najbolje, bojala sam se“ (VIDEO)

Hrvatska pevačica Jelena Rozga zablistala je večeras na MAC-oj dodeli nagrada (Music Awards Ceremony), ali je za Grand priznala da se baš i ne oseća najsjajnije zbog zdravstvenog problema sa štitnom žlezdom.

-Ja sam se prepala, malo sam se umorila, bojala sam, nešto mi sa štitnom žlezdom poslednjih dana nije u redu, pa sam se bojala kako ću se probuditi. Znate kakvi su problemi kad niste nabolje, kad imate Hašimoto, znam da se probudim jako natečena itd. Puno mi znače komplimenti- rekla je Jelena za Grand i nastavila:

-Imam dobrih i loših dana, sad nisam u najboljim daninma, promenjena mi je terapija i nadam se da ću biti bolje. Imam upalu Hašimota koja je spojila moju štitnu žlezdu. Ja nisam osoba koja paniči, dugo sam na terapiji, ali kada se takve situacije dese treba se boriti. Navikla sam na periode kada se ne osećam najbolje.

Jelena je istakla da uprkos lošem stanju, ne odustaje, mada je zbog zdravlja morala da otkaže splitsku Arenu.

-Treba se boriti, ne treba odustajati. Navikla sam, imam periode kada nisam dobre volje. Osećam se čudno, bole mi mišići, non stop sam umorna. Inače spavam baš puno, po deset sati dnevno, vodim zdrav život, bez alkohola, i to nema veze sa bolešću, sve je čisti stres-istakla je pevačica za Grand.

Foto: I.Grk,
Autor: I. Ankić/I.Grk