Login/Registracija

Bivši takmičar SUROVO ISKREN, osuo paljbu po aktuelnim ZVEZDAMA: “Niko nije ostavio UTISAK“

Učesnik sezone 2019/2021 takmičenja ‘Zvezde Granda“ Boda Davidović, izazaivao je lavinu komentara svakim svojim nastupom na velikoj sceni.

Osim sjajnog vokala koji je nadograđivao u saradnji sa mentorom Aleksandrom Milićem Mlijem, Boda je na scenu donosio i neverovatne, ekstravagantne stajlinge koji nikoga nisu ostavljali ravnodušnim.

Iako nije dogurao do finala, učešćem je veoma zadovoljan i može da se pohvali velikim brojem ugovorenih nastupa.

– Ja sam  baš bio usmeren na takmičenje 100% u svakom smislu, zaista sam želeo da publika vidi moj maksimum, i mislim da sam u tome uspeo. Sada sa ove tačke gledišta, vidim koliko je sezona koje sam bio deo, bila dobra- rekao je Boda i dodao:

– Smatram da je naša postavka pevača bila za nijansu ozbiljnija, ozbiljnije smo pristupili tom projektu.

Gledajući sezonu nakon njegove shvatio je da još uvek ima pevača koji nisu svesni kakvu priliku su dobili, te da svojim izgledom i ponašanjem nedovoljno poštuju žiri i veliku scenu.

– Moraju da shvate da tu prvo predstavljaju sebe. Ajde, pevački si takav kakav si ali potrudi se makar vizuelno da izgledaš lepo, ne moraš da budeš cirkus i da žongliraš ali da to bude pristojno i drugačije. Ima mnogo pevača i moramo se razlikovati– istakao je on.

Surovo iskren Davidović je otkrio i to da iz poslednje sezone može da nabroji na prste jedne ruke koliko pevača je na njega ostavilo neki utisak.

– To zapravo nisu novi učesnici, već oni iz moje sezone koji su ponovo došli. Ne bih da otkrivam imena- ostao je misteriozan pevač.

Foto: Z. K. Munja/ Printscreen,
Autor: T. Bogavac