Bivša Uraganka isprozivala Izraelku, iznela ozbiljne optužbe, pa priložila dokaze (FOTO)

ivana boom

Pevačica Ivana Nikolić i nekadašnja članica grupi Hurricane koja nas je pre dve godine predstavljala na Evroviziji u Roterdamu oglasila se na društvenim mrežama, javno isprozivala mladu predstavnicu Izraela, a zbog jednog detalja se čak i izvinila!

Mlada predstavnica Izraela je Noa Kirel, a svojim fantastičnim izgledom privukla je pažnju mnogih.

Noa ima 22 godine i izraelska je pevačica, tekstopisac i glumica, a ove godine dobila je priliku da predstavlja svoju zemlju na Evroviziji pesmom „Unicorn“. Međutim, po mišljenju bivše Uraganke, ideju za autentičan stajling je pokupila od nje.

nikoliceva

Naime, ona je isprozivala predstavnicu Izraela, objavivši njene fotografije sa Instagrama, na kojima je iskopirala njene autfite, i to više nego jednom.

Ivana Nikolić i ove godine na Evroviziji, izvinjavam se – napisala je pevačica.

Ivana je jednom prilikom za Grand prokomentarisala priče da muškarci na nastupe dolaze zbog njene atraktivnosti, a u javnosti je često povezivana sa brojnim moćnicima.

-Stvarno ne znam gde ću sa svim tim parama i stanovima. Nikada nisam davala komentare na takve objave. Prosto živim potpuno normalno i nisam neko ko se pravda jer nemam ni stanove ni automobile koje bi sad trebalo da prijavim. Tako da ništa od takvog muškarca. Nisu mi novine promenile život. Nemam ni starijeg ni mlađeg pored sebe – iskreno je konstatovala Ivana.

Pojedine pevačice smatraju da brak i deca mogu da im ugroze karijeru dok lepa „uraganka“ ne deli to mišljenje.

-Ne plašim se ničega u tom smislu. Volim i brak i decu, ali trenutno nemam vremena za to. Fokusirana sam na karijeru ali ne bežim od toga. Kada dođe doći će. Mislim da ne treba da se ostavi karijera u zamenu za dete, smatram da sve to može da se postigne, pogotovo ako to voliš, a ja sam osoba koja zaista voli decu tako da mi to uopšte ne bi palo teško – izjavila je pevačica.

Foto: Instagram/Printscreen/ivana boom nikolic,
Autor: I.G.