Login/Registracija

Bio je SVETSKI PRVAK i onda se desio PREOKRET: „Zbog toga sam rešio da napustim sport“

Da je jedan od miljenika publike, zna se od kada je kročio u takmičenje „Zvezde Granda“, međutim njegovi fanovi osim ljubavnih tajni Ermina Redžića Bubija, koje se trudi vešto da sakrije, ne znaju da je pre muzičke karijere bio svetski prvak u jednom sportu o čemu i danas sa ponosom govori.

–  Bio sam prvak u karateu, tri godine za redom, putovao sam po celoj Evropi. Tada su mi se svidela putovanja i rekao sam sebi idem u muziku tamo ima još više putovanja. Uvek se ljudi iznenade kada čuju čime sam se bavio ranije- otkrio je Bubi.

61129714eca899c3f010b305159f862da97441ea

 Na popularnost kod pripadnica lepšeg pola je navikao, kako zbog sporta, tako i zbog sjajnog slasa, mada ne krije da je imao i krizni period. 

– Nekako sam u srednjoj školi postao popularan i navikavao se na to, ali kada sam došao u Grand tada je bio potpuni šok i ludnica. Ta prva godina, sećam se, turneje, pedeset letova za dva meseca, ma šok je to bio za mene i jedva sam sebi došao, ali sam se navikao jer je to ono što ja zaista volim- ispričao je pevač.

63367110e6e7bca8f350877a60d4deaa88a6ac46

Iako je svestan da na estradi nije sve baš med i mleko, svoj put i karijeru krči laganim i hrabrim koracima što podrazumeva mnoga odricanja.

– Kada sam bio mlađi mislio sam da samo ako radiš kvalitetno da ćeš sigurno da uspeš. Međutim ovaj posao mnogo toga traži, mnogo više nego štio sam zamišljao kao dete. Negde treba spustiti glavu, negde podići, nekada treba sreće, nekada čak i lošija pesma prođe. Toliko aspekata ima da bi se napravila jedna celina, ali hvala Bogu ja idem svojim putem i verujem u sve to- zaključio je Redžić.

Šta je sve otkrio što niste znali pogledajte u videu ispod.

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: J. Jović