Login/Registracija

„BIO JE MUK U SAVA CENTRU“ Nada Obrić umalo nije izašla na scenu na čuvenom festivalu, a evo šta je bio razlog

Pevačica Nada Obrić gostovala je u emisiji „Zvezde Granda Specijal“ i tom prilikom ispričala jednu od anegdota iz svoje dugogodišnje i bogate karijere. Nada se prisetila svog nastupa sa čuvenog festivala „MESAM“ koji se održavao u Sava centru.

– Ubrzo se dešava čuveni „MESAM“, sve kolege idu sa svojim najvećim hitovima, meni je tada apsolutni hit bio pesma „Oj ljubavi moja prošla“. Ja sam došla na probu i muzičari već kreću da sviraju pesmu „Oj ljubavi moja prošla“ i ja kažem „ne pevam tu pesmu“… Svi su bili u šoku i ja kažem pevam „Bolna ti ležim“, Bosanac skoči kaže: „Nema govora, da nas ljudi gađaju, da me ubiju na sceni“, a tad sam bila u situaciji jer sam imala hit za hitom, da sam mogla tako i kažem: „Vi ste vrhunski muzičari, dok imam pauzicu napravite aranžman, a drugu strofu ćemo naći“ – prisetila se Nada sa osmehom na licu i dodala: 

– Onda sam tražila mikrofon sa stalkom, a svi pevači su pevali sa običnim mikrofonom koji ide iz ruke u ruku… Čuveni Rica kojeg su se svi plašili je rekao: „Ko to traži nemoguće, koja ludača, da izađe da je vidim“. Ja sam rekla ako ne dobijem taj mikrofon neću izaći na scenu da pevam. Na kraju sam ja uspela da dobijem taj mikrofon sa stalkom i kad sam izašla, u prvoj strofi je bio takav muk u Sava centru, da se čuo vazduh kako struji, drugi đene, đene i posle treće strofe ja nisam mogla da odem sa scene.

Foto: Z. K. Munja/D. Milošević,
Autor: D. Bukovčić