Login/Registracija

Bilo je opasno: Knez priznao da se šlihtao kriminalcima da bi izbegao metak! (FOTO)

Pevač Nenad Knežević Knez, vrhunac svoje muzičke karijere dostigao je tokom devedesetih godina, a hitovi koje je tada pravio, i danas se mogu čuti u klubovima širom regiona.

Vreme u kome je najviše radio, bilo je tmurno, kako on kaže i politički i istorijski, ali tada mu nije padalo teško jer je bio mlad.

Najveća stopa kriminala bila je upravo tih godina, a Knez u intervjuu za Alo, otkriva kako su izgledali njegovi nastupi za “opasne momke“: ,,Mi pevači smo bili upućeni na te ljude iz razloga što su oni držali te neke diskoteke i klubove, ali jednostavno je bitno kako se postaviš od starta. Kako se postaviš, tako ti se i vrati. Ja sam uvek bio maksimalno profesionalan sa krimosima, neki bi rekli, uvlačio sam im se. Trudio sam se da što bolje odradim svoj deo posla, što se kaže, da im se dodvorim, tako da apsolutno nikada nisam imao nijedan problem, u smislu da negde osetim neki gnev od njih, iako su oni uglavnom bili momci koji su imali vrlo kratak fitilj. Sa njima se nikad nije znalo na čemu ste. Za sekund se situacija preokrene i nema te više“.


Pevač kaže da mu se nikad nije desilo da doživi neprijatnu ili opasnu situaciju, i da mu niko od tih momaka nikad nije pretio ili uperio pištolj u glavu, kao što su imali običaj- Jednom jesam prisustvovao sceni kada je bio neki obračun, to je bilo ispred diskoteke. Jednom u Čačku, pa u Pančevu je bila opšta tuča. Bilo je nekad tih strašnih situacija, ali ja sam se zaista uvek trudio da te neke ružne slike izbacim iz glave i uvek sam išao sa nekim maksimalnim optimizmom i pozitivnom u naredne dane.

Foto: Instagram,
Autor: T. Bogavac