Login/Registracija

Biljana Sečivanović priznala da je ZAPLAKALA na nastupu: „Pevam sa kneglom u grlu, teško je i nama i njima“

Biljana Sečivanović je široj javnosti postala poznata tokom takmičenja „Zvezde Granda“, a danas je jedna od najtraženijih ženskih vokala. Pevačica kaže da i sada vrlo rado pogleda emisiju i prati nove kolege koji tek počinju karijeru.

-Ne mogu da pogledam baš kada se emitije, jer radim vikendima, ali obavezno pogledam kasnije pogotovo one zanimljive u kojima ima dobrih kadidata. Obično se u svakoj emisiji izdvoji bar par kandidata i onda volim da pogledam i volim da vidim meni drage ljude u žiriju – kaže ona.

Pevačica otktiva i ko je njen omiljeni član žirija, ali i koga bi odabrala za mentora kada bi se takmičila ove sezone.

-Pa Mara, ona je legenda i nju baš volim. Ona je brutalno iskrena, ali opet gleda da njeni komentari ne povrede kandidate. Ona nekako skrene pažnju, kaže sve mane, ali ne povredi ličnost. Čak pratim njene vlogove, ona je lik koji se jednom rađa. Prosto meni prija njen volak i emergija – dodaje Bilajna i priznaje da li je nekad zaplakala uz Šerifovićkine pesme:

-Marija šta god da zapeva čovek može da se isplače. Jer ona i narodnjak kad otpeva možeš da uzmneš žilet i da sečeš vene. Prosto, rođena za muziku i to je to. Marija je došla sa zadatkom na ovaj svet.

Biljana je iskreno govorila i o tome kako ona reaguje kada na njenom nastupu neko pusti suzu i šta uradi u takvoj situaciji.

-Dešavaju se naravno ti emotivni trenuci, pogotovo na privatnim nastupima, veseljima gde postoje neke tragedije u pozadini. I kada su neke pesme sa tom tematikom ne može čovek da ostane imun, pa čak ni mi koji pevamo a znamo za tu neku priču. Pevamo sa kneglom u grlu, teško je i nama i njima, još ako vidiš suze, onda to bude baš teško – priznala je Biljana u emisiji “ Grand Magazin.

Foto: Z.K.Munja/youtube/grand magazin,
Autor: A. Milinković