Login/Registracija

„BILA SAM NESREĆNA“ Pevačica pokrenula novi trend, IZVADILA SILIKONE, pa pomenula koleginice!

Pevačica Jelena Gerbec među prvima pokrenula je novi trend, a reč je o vađenju silikona. Pevačici se nisu svideli silikoni koje je stavila u grudi, te je tako rešila da se vrati prirodnom izgledu.

– Ja ne znam šta je meni, ja sam izgleda neka čudna ličnost… Stavim grudi, pa izvadim, udam se, pa se razvedem, pa se opet vratim… Ne oblačim se provokativno i te grudi nikad nisam ni izbacila u dekolte, kad sam imala silikone. Puno sam trenira i onda je to tkivo samo nestalo i onda sam rekla doktoru da mi uradi bukvalno neprimetno, da mi vrati to što sam imala, međutim nismo se dobro razumeli i bila sam totalno nezadovoljna i nesrećna – rekla je ona i dodala:

– Onda sam rekla, šta će meni ovo u životu ja nisam taj tip devojke. Čekala sam samo da prođe taj neki period da mogu ponovo anesteziju i da ih izvadim.

– Hvala bogu da je došlo to vreme da vade silikone… Sve je postalo toliko preterano, da nema prirodne devojke. Radila sam skoro u Novom Sadu tamo su skoro sve devojke prirodne i prelepe. Dosta se izobliče i jako mladi krenu sa tim, stvarno je priroda najlepša… Sada ne možeš da nađeš devojku sa tankim usnama i nosem izvan kalupa… Imam dve ćerke, neka su žive i zdrave, videćemo kakav će trend biti tada. Ali stvarno nema potrebe, svako je lep na svoj način – smatra pevačica.

– Radu Manojlović, Milicu Todorović, Milicu Pavlović i sve prirodne lepotice podržavam, stvano svaka im čast – ispričala je Jelena u emisiji „Grand magazin“.

Foto: Instagram,
Autor: D. Bukovčić