Login/Registracija

BILA JE TEŠKA BORBA Posle 15 godina Neda otkrila tajnu svog hita: „Nisam htela da otpevam te stihove“

Pre 15 godina pevačica Neda Ukraden objavila je pesmu „Nisam ti ja baš bilo ko“, a sada je otkrila kako je vodila borbu sa autorima ovog hita da izmene stihove koji joj se nisu dopali.

Mislim da je ovo naslov koji najbolje oslikava moju karijeru i tipičnu žensku filozofiju. U poslednje vreme se ta pesma povampirila i tražena je u klubovima, čak je prepevana na nekoliko jezika, a u Bugarskoj je veliki hit – istakla je Neda pa otkrila tajnu nastajanja pesme.

– Kod mene oko svakog velikog hita je teška borba. Ova pesma je prvo zvučala „Jer meni treba samo zlato, sjajni dijamati…“- otpevala je Neda nesuđene stihove, pa ispričala kako ih je na kraju promenila. 

– Kad sam čula, ja rek’o „Čekaj, čekaj, žene vole zlato, dijamante, ali treba mi malo ljubavi, nežnosti“… I ja kažem autoru da da malo ljubavi, a on meni kao „Ne, to je staromodno da si ti sad romantična, pa ti treba neka srodna duša“. Rek’o „Čekaj, čekaj, taj romantizam neće nikad izumreti, bar što se mene tiče“, a verujem da svakoj ženi treba neko milovanje, pažnja i neko iznenađenje, što kaže pesma, ali da ne bude ograničenja – ispričala je Neda u emisiji „Zvezde Granda Specijal“ i dodala:

– Za ovaj tekst sam se izborila sama, tako da sad to zvuči „Ne treba meni samo zlatno, sjajni dijamanti, i neko skupe darove da lako plati, hoću luda iznenađenja, nekoga ko me voli bez ograničenja“.


POGLEDAJTE I 

Neda Ukraden održala LEKCIJU svim ŽENAMA: „Nije ljubav kad vas kinji i tuče“

Foto: Instagram/Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić