Login/Registracija

Bila fatalna za sportiste, sad bacila oko na poznatog fudbalera: „Slaba sam na kopačke“

Pevačica i bivša misica Jugoslavije, Andrijana Anči Dabetić, ove godine slavi tri decenije muzičke karijere, a tek sad je rešila da progovori o temi koja je godinama intrigirala javnost, a reč je o njenom ljubavnom životu.

Kako je njena ljubavna veza sa Vladanom Lukićem, a zatim i Sinišom Mihajlovićem svojevremeno bila medijski propraćena, pevačica je sad otkrila da li je i njena nova pesma „Ličiš mi na prvu ljubav“ posvećena nekom sportisti i da li je zaista bila fatalna za fudbalere.

-Ne, nije posvećena nijednom sportisti (smeh). To da sam fatalna me prati od samih početaka moje kaijere, ali priznajem da sam i sama davala povod za takve tekstove. Bila sam mlada, dvadesetak godina i slikala sam sen kako sam se slikala i oblačila u skladu sa godinama. Mlada, zgodna, zašto da ne… Ali mi je super što su me uvek povezivali sa uspešnim, mladim i lepim sportistima- istakla je Anči i dotakla se ljubavi prema fudbalerima.

-Slaba sam samo na kopačke (smeh). Moje dve veze su bile sa fudbalerima i nisam to krila, slikali smo se za novine. Ali je sve to prošlost – rekla je pevačica.

Iako trenutno solira, ne krije da i dalje ima svoje favorite među fudbalerima.

-Imam svoje ljubimce prema fudbalerima, pošto moj sin igra fudbal, pa htela – ne htela dodatno pratim. Ima tu simpatičnih klinaca koji su moji favoriti što se fudbala tiče, a ima i nekih lepih koji bi i za privatni život bili lepi- istakla je Anči, a na pitanje voditelja Žike Krstića da li bi volela da je umesto Nade Topčagić pevača na 40-tom rođendanu Zlatana Ibrahimovića, odgovorila je:

-Ona na četrdesetom, ja na pedesetom. ‘Jutro je’ je svakako obeležio Zlatanov 40. rođendan i izuzetno mi je drago zbog Nade Topčagić. Čula sam se sa njom pred polazak u Milano i znam koliko je sve to držano u tajnosti i kako je organizivano– rekla je pevačica i dodala da će Zlatanu da peva svoj hit „Zovi, zovi“.

Foto: Instagram/Printscreen,
Autor: I. Ankić