Login/Registracija

Bikovićeva devojka OBJAVILA NJIHOVE PRIVATNE FOTKE: Par pokazao kako uživa u ljubavi, jedna slika izazvala najviše pažnje (FOTO)

Glumac Miloš Biković proslavio je 35. rođendan, a čestitke povodom divnog dana, pristizale su sa svih strana. On je na svom Instagramu delio fotografije, uz koje su mu prijatelji i fanovi čestitali, a najviše pažnje privukla je objava njegove devojke.

Iako se par ne eksponira previše u javnosti, Ivana je ovom prilikom podelila niz njihovih zajedničkih fotografija na kojima se vidi kako uživaju u ljubavi.

Srećan rođendan ljubavi– napisala je ona kratko, dok su se u komentarima nizali komentari i pohvale.

Ipak, jedna sa plaže privukla je najveću pažnju. Naime, Malićeva je na jednoj od fotografija sa plaže legla preko Bikovića, dok su se ljubili.

Podsetimo, glumac se prvi put pojavio u javnosti sa Ivanom na premijeri filma „Južni vetar“ pre tačno godinu dana. Kako Biković živi na relaciji Beograd-Moskva par je često razdvojen, ali uvek daje sve od sebe da izdvoji vreme za izabranicu, pa tako često putuju. Inče, Ivana je veoma aktivna na društvenim mrežama gde svojim atraktivnim izgledom privlači pažnju.

Foto: Instagram,
Autor: S. Čumić