Login/Registracija

“Bez problema se PREŠALTAM NA DIJETU“ Pevač otkrio šta jede da skine PRAZNIČNE KILOGRAME

Šarmantni pevač Saša Kapor priznaje da je veliki gurman te na kilogramima dobije vrlo lako kada se opusti. Međutim, ima jak karakter te mu nije teško ni da smrša kada to zacrta.

Najviše uživa u testu i čuvenim sarajevskim pitama ali i čokoladi sa rižom, a kada pretera tu je meni koji je jednostavn i ukusan, i koji svako može da praktikuje.

Obično je to lagana hrana, salate i voće. Navučen sam na cezar salatu i nju najčešće jedem bez hleba, ponekad uz krompiriće. Doručkujem žitarice sa mlekom ili jogurtom, užinam voće, a za večeru to može biti riba ili neka salata. Inače, kada imam nastup uveče, tada preskačem večeru kako bih bio poletniji i lakše se osećao– kaže Saša.

Pored supruge Nikoline koja je sjajna kuvarica, i pevač neretko zaviri u kuhinju kako bi spremio neki od specijaliteta u kojima uživa cela porodica.

– Znam da spremam paste na razne načine, ribu, jaja..Zapravo znam mnogo toga osim nekih tradicionalnih kuvanih jela poput pasulja– otkriva Kapor.

Za najbolje rezultate kada je reč o fizičkom izgledu ali i zdravlju generalno, pevač preporučuje kombinaciju redukovane ishrane i vežbanja, na koje je ranije manje obraćao pažnju.

Dok sam se takmičio u “Zvezdama Granda“ jako sam malo vežbao, pa se ponovo vratio teretani i tako u krug, sa pauzama. Znam koliko je trening važan za svakog čoveka i u poslednje vreme se trudim da to ne preskačem- kaže pevač.

PGLEDAJTE I:

Nikolina OTKRILA PRAVU ISTINU O LJUBAVI sa Kaporom: „NIJE KAO NA POČETKU! To se reflektuje na NAŠA POJAVLJIVANJA“

SVE LJUBAVI U „ZVEZDAMA GRANDA“: Nekih parova se nikada ne biste setili (FOTO)

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: T. Bogavac