Login/Registracija

BEZ PAUZE Jovan Perišić ŠOKIRAN: „Pet sati bez prestanka, pa to je da poludiš“

Pevač bez kog nema dobrog provoda, Jovan Perišić važi za retku osobu na estradi koja bez ikakvog medijskog eksponiranja ima hitove koji broje milionske poreglede na Jutjub platformi.

Mnogi stariji pevači i velike zvezde ističu da je danas mnogo lakše izgraditi karijeru u muzičkim vodama u odnosu na vremena kada su oni počinjali, sa čime se slaže i Jovan Perišić.

– Znate kako, mi nismo imali te povlastice da se možeš pojaviti na televiziji tek tako, samo se prijaviš na takmičenje i to je to. Ranije i ako si dobro pevao, morao si da prođeš neku ozbiljnu proceduru da bi došao do toga da se pojaviš na velikoj bini neke televizije i da se predstaviš ljudima. Još jedna olakšavujuća okolnost danas mladim pevačima je internet, društvene mreže- istakao je pevač i priznao da nikada nije voleo mnogo da se ističe medijski jer smatra da je u ovom poslu najbitnije da te ljudi vole.

– Ja nikada nisam bio tip pevača koji je često na televiziji i mnogima nije jasno kako tako dobro radim a nema me. Ne volim da se guram, dođem gde meni odgovara- priznaje Perišić, ali bez obzira na ozbiljne hitove koje je napravio tokom svoje dugogodišnje karijere ne želi da posustane te je odlučio da uskoro svoju publiku obraduje novom numerom.

Poznato je da nema kafane i dobrog provoda bez njegovih numera poput „Moje najmilije“ i „Samo jednom srce voli“, te je pevač za portal Grand.online otkrio jednu anegdotu vezanu za svoje numere, koje naziva svojim ličnim kartama.

– Jedan momak iz Švajcarske, sećam ga se, rekao mi je da mu je jedan pevač za veče pevao sto puta za redom „Moje najmilije“. Znači sto puta, puta tri minuta, trista minuta a to ti je pet sati jednu pesmu pevao, pa da poludiš!- ispričao je pevač kroz smeh.ž

POGLEDAJTE I

Jovan Perišić pobegao iz Novog Sada, a vreme provodi na ovom prelepom mestu (VIDEO)

JOVAN PERIŠIĆ ispričao kako je pesmu „Moje najmilije“ kupio na ulici! (VIDEO)

Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović