Login/Registracija

BEZ LAŽNOG SJAJA Pevačica objavila fotku bez TRUNKE ŠMINKE I FILTERA (FOTO)

Katarina Kaja Ostojić važi za jednu od najpoželjnihih i najatraktivnijih pevačica sa javne scene. Iako smo navkli da je uvek viđamo skockanu i našminkanu, konačno je rešila da pokaže sebe u prirodnom izdanju.

– Evo par sličica bez filtera, aplikacija, bez lažnoj sjaja, bez bilo kakve želje za divljenjem. Bez cilja da mi bilo ko na bilo čemu zavidi, bez cilja da se uklopim u „standarde lepote“ na Instagramu, tačnije, u bilo kakve standarde. Ipak, samo mi znamo kakav nam je život i da li smo stvarno srećni. To je jedino važno- istaka je pevačica na društvenim mrežama.

Retko koja dama sa javne scene ima hrabrosti za ovakav potez, a upravo zbog toga Ostojićeva je prikupila pregršt lajkova i komentara fanova i koleginica koje su pozdravile njen potez.

„Takva si lepša od mnogih koji imaju ful šminku“, „Kao da imaš 15 godina“, „Sa ili bez filtera si svakako najlepša žena na svetu“, „Bravo što si objavila ovakvu sliku“ samo su neke od reakcija.

Iako je nekoliko puta potpuno menjala imidž, od plavuše do crnke, od zgodne cice sa oblinama do tanane devojke, ali kada je reč o estetskim korekcijama nikada nije govorila.

Jedno je sigurno da bi joj mnogi pozavideli na top formi, budući da se nedavno bacila u aktivne pripreme za leto tokom kojih se pridržava rigoroznih treninga i strogog plana ishrane o čemu nas svakodnevno obaveštava na svom Instagram profilu.

– Od danas krećem striktno sa ishranom! Gledaću da se narednih mesec i po, dva, izolujem, da bih mogla strogo da se pridržavam pravila- poručila je pevačica.

POGLEDAJTE I

Kaja Ostojić se našla u KVIZU „SLAGALICA“, pa se odmah oglasila zbog ovog pitanja! (FOTO)

Foto: Instagram,
Autor: J. Jović